Alternative paid contribution disclosure policies/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Alternative paid contribution disclosure policies and the translation is 48% complete.
Alternatief openbaringsbeleid voor betaalde bijdragen Lijst van beleidsmaatregelen gerelateerd aan betaald bewerken

Openbaarmaking van betaalde bijdragen aan een van de Wikimedia projecten is een vereiste onder de openbaarmakingsbepaling van de Gebruikersvoorwaarden. Desondanks mogen individuele projecten een alternatief openbaarmakingsbeleid opzetten als hun projecten of gemeenschappen behoefte hebben aan een verscherping of versoepeling van de eisen.

De bepaling geeft gemeenschappen de discretionaire bevoegdheid regels aan te passen voor hun specifieke gemeenschap nadat het standaard proces van consensus-vinding is toegepast bij het vaststellen van het kernbeleid.

Het aannemen van een alternatief aopenbarinagsbeleid vereist consensus, consistentie1e met eerdere handelingen van het project en een lokaal be,grip van wat consensus is.,

Na het opzetten van zo'n beleid moeten projecten hun beleid hier aangeven. Deze lijst zal gebruikers en zusterprojecten snel helpen ontdekken wat het lokale projectbeleid voor betaald bewerken is, en of er überhaupt een apart beleid is.

Vastgesteld beleid

Does not require any disclosure

Wikimedia Commons:

Wikispecies:

MediaWiki-gemeenschap:

Russian Wikibooks:

Other

French Wikipedia:

Chinese Wikipedia

Italian Wikipedia:

Russian Wikipedia:


Gerelateerd beleid en in behandeling zijnd beleid

Zie de lijst van beleidsmaatregelen gerelateerd aan betaald bewerken.