Jump to content

Anunci del Selector Universal de Llengua

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Announcement Universal Language Selector and the translation is 82% complete.
Outdated translations are marked like this.
Icona del selector a l'àrea d'enllaços de llengües

El Selector Universal de Llengua proporciona una manera flexible de configurar i oferir opcions de llengua com la llengua de la interfície, fonts tipogràfiques i mètodes d'entrada (teclats). Des de l'11 de juny de 2013, s'està instal·lant en tots els wikis de Wikimedia en cinc fases. Actualment està actiu en 130 wikis de Wikimedia.

It is now active on over 150 Wikimedia wikis, including English language Wikipedia and Wikimedia Commons.

El 9 de juliol de 2013, el selector estarà completament desplegat, i serà disponible per a totes les altres wikis de Wikimedia (fase 5).

On trobar el Selector Universal de Llengua

Icona del selector en la barra d'eines personal

El selector es pot trobar de dues maneres: en la barra lateral en els wikis amb versions lingüístiques, com la Viquipèdia, o en la barra d'eines personal de dalt de tot en els wikis sense versions lingüístiques, com Wikimedia Commons i Meta-Wiki. Segons la localització geogràfica dels usuaris, es presenta un conjunt inicial de preferències de llengua. Els usuaris podeu configurar els mètodes d'entrada i les fonts que vulgueu usar. Els usuaris registrats també podeu canviar la llengua dels menús de MediaWiki.

Vegeu la descripció de la funció del Selector Universal de Llengua o les Preguntes Més Freqüents per a més informació.