Category:Commons/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Заедничката ризница или само Ризница (анг. Wikimedia Commons) е проект наменет за прибирање на дигитални содржини како слики, звучни и видео снимки и сл. кои се релевантни на Викимедиините проекти.

There are no pages or files in this category.