Jump to content

Käyttäjänimen vaihtaminen

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Changing username and the translation is 100% complete.

Wikimedia-projektin käyttäjän valitseman käyttäjänimen ei tarvitse olla lopullinen. Kaikki ylivalvojat ja järjestelmänlaajuiset nimenvaihtajat voivat vaihtaa käyttäjänimesi. Nimi voidaan vaihtaa vain sellaiseksi, joka ei ole vielä käytössä (käyttämällä Renameuser -laajennusta). Ota yhteyttä keneen tahansa järjestelmänlaajuiseen nimenvaihtajaan ja kysy ohjeita.

Voit jättää pyynnön käyttäjänimesi vaihtamiseksi sivulla Steward requests/Username changes.

Miten voin muuttaa käyttäjänimeni?

  • Älä pyydä nimenvaihtoa tällä sivulla.
  • Älä luo tiliä sillä nimellä, johon haluat nimesi vaihtaa.

Lisää pyyntö sivulle Steward requests/Username changes.

Kuinka se toimii

Ylivalvojat ja järjestelmänlaajuiset nimenvaihtajat voivat pyynnöstä muuttaa käyttäjätilin asetuksia ja artikkelihistorioita niin, että kaikki tietyn käyttäjän tekemät muokkaukset siirretään uudelle nimelle. Tämä on tehty useita kertoja, joko vapaaehtoisesti tai pakolla käyttäjätunnus-käytännön mukaisesti. Käyttäjätilejä ei poisteta Wikimedia-projekteissa, joten jos olet tehnyt tililläsi muokkauksia ja haluaisit lisätä anonymiteettiäsi, voit tehdä sen vaihtamalla käyttäjänimesi.

Nimenvaihdon jälkeen edellinen käyttäjätili lakkaa olemasta, ja käyttäjä voi välittömästi kirjautua samaa salasanaa käyttäen uudelle nimelle. Keskustelusivuilla olevia allekirjoituksia voi tarvittaessa muuttaa käsin.

Vanhoja pyyntöjä ajalta ennen kuin byrokraatit pystyivät tekemään nimenmuutokset: arkisto 1 ja arkisto 2.

Katso myös