Fund drives/2005/Q3 planning/Translations/Fundraising drive letter - hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (cy) (da) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (fi) (fr) (gl) (hu) (he) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (ml) (nap) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sc) (sk) (sl) (sh) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (ua) (wa) (zh) edit


A tudás hatalom. Segíts te is, hogy szabad maradhasson!

A Wikimedia Alapítvány és projektjei gyorsabb tempóban növekednek, mint arról valaha is álmodtunk. Egyedül a wikipedia.org-ot naponta 800 milliószor keresik fel, így a világ 50 leglátogatottabb lapja között van. Ez azt jelenti, hogy az emberek mindenfelé kezdenek a proktjeinkre – a Wikipédiára, a Wikikönyvekre, a Wikihírekre, a Wikiszótárra, a Wikiforrásra, a Wikidézetekre és a Wikimedia Commonsre – megbízható információ- és tudásforrásként tekinteni.

Projektjeink továbbra is gyorsan fejlődnek, köszönhetően mindazon szerkesztőknek és olvasóknak, akiknek meggyőződésük, hogy a tudás hatalom, és hogy a tudásnak szabadnak kell maradnia. A segítségetekre van szükségünk, hogy elérhessük ezt a célt. Egyre több kiszolgálót kell munkába állítanunk, hogy a növekvő igényeket kielégíthessük. A szerverek hostolását, az útiköltségeket, az alapvető irodai és adminisztratív költségeket is fedeznünk kell. A projektjeink futtatásához használt MediaWiki szoftver is jelentős átalakításokra szorul, biztosítandó, hogy gyors, akadálymentesen elérhető és reklámmentes maradjon.

Ismét hozzátok fordulunk, hogy a segítségeteket kérjük. A ti adományaitok azok, amelyek lehetővé teszik, hogy növekedjünk, és fejlesszük oldalaink tartalmát. A Wikimedia Alapítványnak egyedül a jelenlegi negyedév költségeinek fedezésére legalább további 200 000 USA dollárra van szüksége. Ez soknak tűnhet, de a legkisebb adomány is segít – a legtöbb átutalás 20 dollárnál alacsonyabb összegű. Az felajánlásokat tetszőleges pénznemben elfogadjuk. Köszönjük a nagylelkűségeteket!

Jimmy Wales és a Wikimedia Team

Itt várjuk a felajánlásokat
Megjegyzés: Ez a kampány 2005. augusztus 19-étől 2005. szeptember 9-éig tart.