Fund drives/2005/Q4 planning/Translations/Fund drive notice-su

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Wikimédia butuh pitulung anjeun dina pangumpulan dana ayeuna. Mangga tingal kaca pangumpulan dana pikeun leuwih jéntré.