Jump to content

Fund drives/2005/Q4 planning/Translations/Fundraising drive letter - ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (cy) (da) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (fi) (fr) (gl) (hu) (he) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (ml) (nap) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sc) (sk) (sl) (sh) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (ua) (wa) (zh) edit


El coneixement és poder. Ajuda a que sigui lliure

La Fundació Wikimedia i les desenes de milers de voluntaris que dediquen el seu temps i coneixements als seus projectes consideren que el coneixement és poder i que hauria de ser lliure.

El suport generós de gent com vosaltres ha permès que la Viquipèdia sigui la més gran enciclopèdia en la història de la humanitat. Fa pocs anys, wikipedia.org no era ni entre els 10.000 principals llocs web; ara és un dels 30 primers amb més de 2,5 milions de pàgines visitades només durant el novembre de 2005. Amb la vostra ajuda, desenes de milions de noves persones podran fer servir la Viquipèdia i els seus projectes germans en el proper any.

Per a servir el creixement exponencial de lectors, el nostre pressupost ha augmentat de 15.000 US$ el 2003, a 125.000 US$ el 2004, i fins a quasi 700.000 US$ aquest any. En el proper any, la Fundació Wikimedia té previst una despesa de milions per a respondre al creixement de la demanda, millorant el nostre programari i mètodes per a assegurar la millora de la qualitat dels continguts, i continuar treballant cap al nostre objectiu de proveir el coneixement lliure a tothom. Això sembla descoratjador, però també ho semblava crear l'enciclopèdia més gran del món en menys de cinc anys. Ho podem fer amb la vostra ajuda.

Wikipedia i els seus projectes germans només existeixen gràcies a les contribucions: les contribucions dels editors que dediquen els seu temps i esforç, i les contribucions dels donants que ajuden econòmicament. Com qualsevol petita edició ajuda a fer creixer els continguts, cada donatiu ajuda a servir aquests continguts. El donatiu mitjà que rebem és l'equivalent a 20 dòlars. Tot ajuda.

Ens dirigim a vosaltres durant aquesta temporada de vacances per a ajudar a que això passi. Són els vostres donatius el que ens permet continuar creixent i millorant. Els donatius a la Fundació Wikimedia es poden fer en la moneda que vulgueu i són deduïbles en els impostos als Estats Units de Nordamèrica. A Alemanya i França, els donatius als capítols locals de Wikimedia (Wikimedia Deutschland i Wikimedia France) també tenen deduccions a l'hora de pagar impostos. Tot i que les donacions als capítols locals no es fan servir directament per la Fundació Wikipedia, sí que serviran per a assolir els objectius marcats.

Ara és el moment d'ajudar a impulsar el món amb el coneixement lliure.

Gràcies per la vostra generositat!

Jimmy Wales, Florence Devouard, Angela Beesley, i la resta de l'equip de Wikimedia.


Nota: Aquesta campanya de donació de fons es farà entre el divendres 16 de desembre i el divendres 6 de gener de 2006.