Pengeindsamling/Oversættelse/Takkebrev 20131202

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kære [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kære donator, [endifFirstnameAndLastname]

Du er bare fantastisk. TAK fordi du støtter Wikimedia Foundation, nonprofitorganisationen, der driver Wikipedia og Wikipedias søsterprojekter.

[ifRecurringProblem] Vi har for nylig løst et lille teknisk problem, der standsede nogle månedligt tilbagevendende donationer. Vi har genstartet din tilbagevendende donation, og den vil forløbe normalt herfra. Vi opkræver ikke for de måneder, der er blevet sprunget over. Tak for din tålmodighed og støtte. Skriv endelig til donate@wikimedia.org, hvis du har spørgsmål. [endifRecurringProblem]

Din donation bidrager til at dække omkostningerne for din og andres brug af Wikipedia.

Som for eksempel, den pensionerede landmand i den nordlige del af delstaten New York, der bruger Wikipedia til videnskabelige studier af slam, og den studerende i Kuala Lumpur, der forsker i organisk kemi. Den britiske mekaniker, som efter at have brækket ryggen ved en ulykke, anvendte Wikipedia til at uddanne sig til webudvikler. Embedsmanden i Finland, som oprettede en offlineudgave af Wikipedia til en lille skole i Ghana. Og den far i Mexico City, der tager sine små piger med på museum i weekenden, og bruger Wikipedia til at hjælpe dem med at forstå alt hvad de ser.

Wikipedias arbejde består i at bringe summen af al menneskelig viden ud til alle i hele verden på deres eget sprog. Det er en temmelig dristig målsætning, men med 30 millioner artikler og 287 sprog er det, takket være dig og andre som dig, at vi nærmer os målet.

På vegne af Wikimedia Foundation og en halv milliard andre Wikipedia-læsere i hele verden: Tak. Det faktum, at du hjælper med at dække omkostningerne til at drive Wikipedia, betyder at den kan forblive reklamefri og upartisk, udelukkende koncentreret om at hjælpe sine læsere. Præcis som det bør være.

Du har måske bemærket, at vi i år for første gang har ændret vores indsamling på en sådan måde, at de fleste kun ser bannerne nogle få gange og ikke i ugevis. Det er bevidst: vi ønsker ikke, at folk bliver irriterede over for mange opfordringer. Men det betyder også, at færre personer opdager, at vi er en nonprofitorganisation, og at vi har brug for deres hjælp. Derfor vil jeg være taknemmelig, hvis du vil hjælpe med at sprede budskabet ved at sende denne email videre til et par af dine venner.

I øvrigt ville det glæde mig, hvis du også prøver at hjælpe os med at skrive Wikipedia. Wikipedia skrives udelukkende af frivillige - titusindvis af almindelige mennesker over hele verden, præcis som os. Hvis du ser en slåfejl eller en lille fejltagelse i Wikipedia, så vær venlig at rette den. Hvis du véd noget, som er værd at tilføje, så vær venlig at tilføje det. Nogle finder det yderst tilfredsstillende, måske gælder det også dig.

Endnu en gang, tak. Jeg påskønner din tillid til os, og jeg lover, at vi vil anvende dit bidrag på en god og fornuftig måde.

Tusind tak,

Sue Gardner
Administrerende direktør,
Wikimedia Foundation
[#donate donate.wikimedia.org]

Mange arbejdsgivere matcher ansattes donationer, hvilket fordobler dit bidrag: undersøg om din arbejdsplads gør det samme. Du kan følge os på [#twitter Twitter], [#identica identical.ca] og [#google Google+], synes godt om os på [#facebook Facebook] og [#blog læse vores blog]. Her finder man [#annual Wikimedia Foundations årsrapport for 2012-13], [#plan Wikimedia Foundations årsplan for 2013-14] og [#strategic Wikimedia Foundations strategiske femårsplan]. Man kan nu også købe Wikipedia-merchandise på [#shop shop.wikimedia.org].

Til dit regnskab: Din donation, med nummer [contributionId], den [date], var på [amount].

[ifRecurring] Denne donation er en del af en månedlig betaling, som vil blive trukket af Wikimedia Foundation indtil du giver os besked om at den skal ophøre. Ønsker du at betalingerne skal ophøre, så se vores [#recurringCancel vejledning i hvordan man let standser betalingerne]. [endifRecurring]

Dette brev kan anvendes som kvittering for din donation. Ingen varer eller tjenesteydelser blev helt eller delvist leveret i forbindelse med dette bidrag. Wikimedia Foundation, Inc., er en nonprofitorganisation med skattefritagelse i USA under 501(c)(3). Vores adresse er 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. Skattefritagelsesnummer i USA: 20-0049703.

Mulighed for at melde fra:

Som bidragyder vil vi gerne holde dig informeret om vores fællesskabs aktiviteter og pengeindsamlinger. Hvis du foretrækker ikke at modtage den slags e-mails fra os, så klik venligst neden for, og vi fjerner dig fra listen.

[#unsubscribe Opsige abonnement]

Hjælp os med at [#translate oversætte] denne mail.