Varainkeruu/Käännös/Kiitosviesti 20131202

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 91% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Hyvä [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Arvoisa lahjoittaja, [endifFirstnameAndLastname]

Olet mahtava. KIITOS sinulle tuestasi voittoa tavoittelemattomalle Wikimedia-säätiölle, joka pitää yllä Wikipediaa sekä sen sisarprojekteja.

[ifRecurringProblem] We recently resolved a small technical issue which paused some monthly recurring donations. We have reinstated your recurring donation, and it will process normally going forward. We will not charge you for the months that were skipped. Thank you for your patience and your support, and please feel free to email donate@wikimedia.org if you have any questions. [endifRecurringProblem]

Lahjoituksesi ei kata vain omia kulujasi Wikipedian käyttämisestä, vaan antaa muillekin mahdollisuuden lukea Wikipediaa.

Kuten eläköityneelle farmarille New Yorkissa, joka opiskelee sedimenttejä Wikipediassa. Sekä opiskelijalle Kuala Lumpurissa, joka tutkii orgaanista kemiaa. Brittiläiselle mekaanikolle, joka murrettuaan kätensä opetteli uuden ammatin web-kehittäjänä Wikipedian avulla. Tai siviilipalvelusmiehelle Suomessa, joka tarjosi offline-kopion Wikipediasta pienelle koululle Ghanassa. Tai meksikolaiselle isälle, joka vie tyttäriään viikonloppuisin museoihin ja auttaa heitä ymmärtämään näkemäänsä Wikipedian avulla.

Wikipedian tavoite on saada kaikki ihmiskunnan tietämys kaikkien saataville, kaikkien omalla kielellä. Tavoite on valtava, mutta kasassa on 30 miljoonaa artikkelia ja 287 kieltä, joten suurkiitos sinulle ja kaltaisillesi, jotka auttavat meitä kohti tavoitettamme.

Wikimedia-säätiön ja puolen miljardin lukijan puolesta haluan kiittää sinua.

Sinun ansiostasi Wikipedia pysyy mainoksettomana ja puolueettomana, keskittyen lukijoidensa auttamiseen. Niin kuin kuuluukin olla.

Olet kenties huomannut, että tänä vuonna olemme ensimmäistä kertaa muuttaneet varainkeruutamme siten, että useimmat ihmiset näkevät mainoksen vain muutaman kerran eivätkä viikkojen ajan. Olemme tehneet sen tarkoituksellisesti: emme halua, että ihmiset ärsyyntyvät liian monista anomuksista. Toisaalta tämä johtaa siihen, että harvemmat ihmiset ymmärtävät, että olemme voittoa tuottamaton yhteisö ja että toivomme heidän apuaan. Sen vuoksi arvostaisin sitä, että levität sanaa toiminnastamme lähettämällä tämän viestin muutamille ystävillesi.

Ja toivon kovasti, että koettaisit liittyä joukkoomme ja kirjoittaisit Wikipediaan. Wikipedia on kokonaan vapaaehtoisten kirjoittajien työn tulosta - kymmenien tuhansien meidän kaltaistemme tavallisten ihmisten kirjoittama. Jos näet Wikipediassa kirjoitus- tai muun virheen, korjaa se. Jos tiedät jotakin, joka kannattaisi lisätä, tee se. Joillekin ihmisille Wikipediaan kirjoittaminen on todella tyydyttävää, ehkä se olisi sitä sinullekin!

Vielä kerran: suuret kiitokset. Arvostan kovasti sitä, että uskot meihin ja lupaan että käytämme lahjoittamasi rahat huolellisesti ja hyvin.

Kiitos,
Sue

Sue Gardner

Executive Director (Toiminnanjohtaja),
Wikimedia Foundation

[#donate donate.wikimedia.org]

Monet työnantajat lahjoittavat Wikipedialle saman summan kuin työntekijänsä: tarkista, tekeekö työnantajasi näin. Voit seurata toimintaamme [#twitter Twitterissä], [#google Google+:ssa] ja [#facebook Facebookissa] sekä [#blog lukea blogiamme]. Voit lukea [#annual Wikimedia-säätiön vuosikertomuksen kaudelta 2012-2013] ja [#plan toimintasuunnitelman kaudelle 2013-2014] sekä [#strategic viisivuotisstrategiamme]. Voit myös ostaa Wikipedia-tuotteita osoitteesta [#shop shop.wikimedia.org].

Tiedoksesi: Lahjoituksesi, numero [contributionId], päiväys [date], oli suuruudeltaan [amount].

[ifRecurring] Tämä lahjoitus on osa toistuvaa tukea. Wikimedia-säätiö veloittaa kuukausittaiset maksut kunnes ilmoitat Wikipedia-säätiölle, että haluat lopettaa maksamisen. Jos haluat lopettaa säännöllisen tuen, seuraa ohjeita sivulla [#recurringCancel easy cancellation instructions]. [endifRecurring]

Tämä kirje toimii tositteena lahjoituksestasi. Mitään tuotteita tai palveluja ei toimitettu tähän lahjoitukseen liittyen tai sen osana. The Wikimedia Foundation, Inc. on voittoa tuottamaton hyväntekeväisyysjärjestö, jolla on verovapausstatus 501(c)(3) Amerikan Yhdysvalloissa. Osoitteemme on New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. US-verovapausnumero on 20-0049703.

Poisjättäytymisvaihtoehdot:

Toivomme, että voimme pitää sinut ajan tasalla lähettämällä tietoa toiminnastamme ja varainkeruustamme. Jos et kuitenkaan halua vastaanottaa meiltä sähköpostia, laita rasti allaolevaan laatikkoon niin poistamme sinut sähköpostilistaltamme.

[#unsubscribe Peruuta tilaus]

Voit auttaa meitä [#translate kääntämällä] tämän sähköpostiviestin.