Jump to content

Adománygyűjtés/Fordítás/Köszönőlevél 20131202

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 91% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kedves [given name]! [elseifFirstnameAndLastname] Kedves adományozó! [endifFirstnameAndLastname]

Nagyszerű ember vagy. KÖSZÖNJÜK, hogy támogatod a Wikimedia Alapítványt, amely non-profit módon működteti a Wikipédiát és testvéreit.

[ifRecurringProblem] We recently resolved a small technical issue which paused some monthly recurring donations. We have reinstated your recurring donation, and it will process normally going forward. We will not charge you for the months that were skipped. Thank you for your patience and your support, and please feel free to email donate@wikimedia.org if you have any questions. [endifRecurringProblem]

Az adományod nemcsak a saját Wikipédia-használatod költségeihez járul hozzá, hanem más Wikipédia olvasókéhoz is.

Mint az a nyugdíjas gazda New York államban, aki a Wikipédiát használja, hogy a szennyvízkezelés tudományát tanulmányozza, és az a tanuló, aki Kuala Lumpurban kutatja a szerves kémiát. Az a brit szerelő, aki, - miután a háta megsérült egy balesetben - a Wikipédiát használta arra, hogy átképezze magát weboldal-fejlesztővé. Az a köztisztviselő Finnországban, aki létrehozta a Wikipédia offline változatát egy kis ghánai iskola számára. És az az apa Mexikóvárosban, aki hétvégenként múzeumba viszi a kislányai, a Wikipédiát használja arra, hogy segítsen megérteni mindent, amit ott láttak.

A Wikipédia feladata az, hogy az összes létező emberi tudást, a világon mindenki számára elérhetővé tegye a saját nyelvén. Ez egy elég merész küldetés, de mégis, a 30 millió cikket és 287 nyelvet együttvéve azt mondanám, hogy hála neked, és az olyan embereknek mint te, közeledünk a célhoz.

A Wikimedia Alapítvány, és a világszerte további félmilliárd Wikipédia olvasó nevében: köszönöm. Az a tény, hogy segítesz hozzájárulni a Wikipédia működési költségeihez, azt jelenti, hogy hirdetésmentes és elfogultságtól független maradhat, továbbá csak az olvasók megsegítésére tud majd koncentrálni. Pontosan úgy, ahogy annak lennie kell.

Az idén az adománygyűjtésre való felhívást mindenki csak néhány alkalommal fogja látni a hirdetési szalagon, nem pedig heteken keresztül. Ez szándékos: nem akarjuk, hogy az embereket irritálja a túl sok megjelenés. De ez nem jelenti azt, hogy kevesebb ember fog ráébredni arra, hogy mi egy non-profit szervezet vagyunk, és a segítségüket akarjuk. Tehát, ha hajlandó vagy rá, örülnék, ha segítenél terjeszteni a hírt azzal, hogy továbbítod ezt az e-mailt egy pár barátodnak.

Nagyon szeretném, ha megpróbálnál csatlakozni hozzánk a Wikipédia cikkeinek írásában. A Wikipédia teljes egészében önkéntesek által íródik - több tízezer hétköznapi ember szerte a világon, pontosan olyan, mint mi. Ha látsz egy elírást, vagy egy kis hibát a Wikipédián, kérlek javítsd ki. Ha tudsz valami érdemlegeset hozzátenni, kérjük, tedd meg. Vannak, akik ezt rendkívül kielégítőnek találják, és talán te is annak fogod.

Még egyszer köszönöm. Nagyra értékelem az irántunk való bizalmat, és ígérem: a pénzed gondosan és helyesen fogjuk felhasználni.

Köszönet,
Sue

Sue Gardner

Ügyvezető igazgató,
Wikimedia Alapítvány

[#donate donate.wikimedia.org]

Sok munkaadó kiegészíti a dolgozói adományait, ami megduplázza az adományodat; érdemes megkérdezned a cégnél, ahol dolgozol, hogy van-e munkatársi adományozói ("gift matching") programjuk. Ha többet szeretnél tudni rólunk, kövess minket [#twitter Twitteren], [#identica identi.ca-n] vagy [#google Google+-on], lájkolj a [#facebook Facebookon] vagy [#blog olvasd a blogunkat]. Az aktuális jelentéseinket és terveinket itt találod: [#annual 2012–13-as éves jelentés], [#plan 2013–2014-es éves terv], valamint [#strategic az ötéves stratégiai tervünk]. Wikipédia pólókat és egyéb termékeket a boltunkban vásárolhatsz: [#shop shop.wikimedia.org].

Tájékoztatásul: A [contributionId] azonosítójú adományod [date] időpontban: [amount].

[ifRecurring] Ez az adomány egy ismétlődő adományozás része. Az adományt a Wikimédia Alapítvány minden hónapban levonja a számládról, amíg értesítést nem küldesz az adományozás lemondásáról. Ha le szeretnéd mondani az adományozást, kérlek kövesd [#recurringCancel az egyszerű utasításokat a lemondáshoz]. [endifRecurring]

Ez a levél bizonylatként szolgál az adományozásodról. A hozzájárulásod ellentételezéseként semmilyen áru vagy szolgáltatás - legyen az egész vagy rész - nem került átadásra. A Wikipédia Alapítvány egy nonprofit közhasznú szervezet az USA-ban 501(c)(3)-as adómentes állapottal. Címünk: 149 New Montgomery, 3. emelet, San Francisco, CA, 94105. USA adómentességi szám: 20-0049703.

Leiratkozás

Adományozóként szívesen értesítenénk a közösségi eseményeinkről és gyűjtőkampányainkról. Ha mégsem szeretnél levelet kapni tőlünk, kattints az alábbi linkre, és nem küldünk több levelet.

[#unsubscribe Leiratkozás]

Kérlek, segíts nekünk [#translate lefordítani] ezt az emailt.