Innsamlingsaksjonen/Oversettelse/Takkebrev 2018-10-01

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 2018-10-01 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Hei [given name]! [elseifFirstnameAndLastname] Kjære giver, [endifFirstnameAndLastname]

Jeg liker at det er min jobb å takke deg for ditt [ifRecurring]månedlige[endifRecurring] bidrag på [amount] til Wikipedia og Wikimedia Foundation.

Wikipedias historie er historien til individer, som deg selv, som gir av seg selv for å holde dørene til oppdagelse åpne. Ditt [ifRecurring]månedlige[endifRecurring] bidrag viser meg at ånden bak visjonen vår lever i beste velgående.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Nylig løste vi et mindre teknisk problem som midlertidig stanset noen månedlige bidrag. Vi har gjenopptatt ditt månedlige trekk og det vil bli behandlet som normalt i tiden som kommer. Vi vil ikke belaste deg for de foregående månedene. Takk for tålmodigheten og for støtten din. Send gjerne e-post til donate@wikimedia.org hvis du har spørsmål. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Nylig løste vi et teknisk problem som gjorde at en rekke små givere ikke fikk bekreftelse på sine donasjoner. Du mottar denne e-posten som en takk for din donasjon [date]. Vi setter virkelig pris på tålmodigheten og støtten din. Send gjerne e-post til donate@wikimedia.org hvis du har spørsmål. {% endif %}

[ifRecurring] Donasjonen din holder Wikipedia uavhengig, og din månedlige støtte er avgjørende for vår langsiktige planlegging, og for å hjelpe oss med å se hva Wikipedia kan oppnå i årene fremover. Hver måned vil et trekk på [amount] bli debitert til Wikimedia Foundation inntil du gir oss beskjed om å stoppe. Vi sender deg et sammendrag i januar over dine bidrage for det foregående året. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å kansellere donasjonen, følger du disse [#recurringCancel enkle kanselleringsinstruksjonene]. [endifRecurring]

Du ga sannsynligvis fordi Wikipedia er nyttig for deg. Det er en av hovedgrunnene folk gir meg når jeg spør dem om hvorfor de støtter Wikipedia. Kanskje det vil overraske deg, men en av hovedgrunnene til at folk ikke gir er at de ikke har råd til det.

Her hos Wikimedia Foundation mener vi at ingen skal måtte betale for å lære. Vi mener at all kunnskap bør være gratis. Vi kommer aldri til å ta betalt for bruk av Wikipedia. Så hvordan har vi råd til infrastrukturen til et av verdens mest populære nettsteder?

På grunn av gavmilde mennesker som deg.

Wikipedia er ditt: ditt å lese, ditt å redigere, ditt å fordype deg i. Vi er ikke målet, vi er starten.

[ifFirstnameAndLastname] [given name], takk for at du hjelper fri kunnskap å blomstre. [elseifFirstnameAndLastname] Takk for at du hjelper fri kunnskap å blomstre. [endifFirstnameAndLastname]

Katherine

Katherine Maher,
Administrerende direktør, Wikimedia Foundation

Mange arbeidsgivere matcher gaver fra de ansatte, så sjekk gjerne med din bedrift om de har et bedriftsprogram for å matche ansattes gaver.

Til informasjon: Din gave, nummer [contributionId], den [date] var [amount].

Dette brevet er en bekreftelse på gaven. Det ble ikke levert noen varer eller tjenester, helt eller delvis, for dette bidraget. Send post til: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. Amerikansk skattefritaksnummer: 20-0049703.

Ønsker du ikke å få e-poster om innsamlinger fra Wikimedia Foundation i fremtiden, [#unsubscribe kan du melde deg av umiddelbart]. Merk at vi fremdeles vil sende deg kvitteringer, som denne, for fremtidige donasjoner.