Jump to content

Fundraising/Translation/Ways to Give new/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Ways to Give new and the translation is 100% complete.

Targeta de crèdit/dèbit

Per fer donacions amb targeta de crèdit/dèbit, eWallet o transferència bancària electrònica (en alguns països) trieu el continent i després el país per veure els mètodes de pagament disponibles.

PayPal

Per donar via PayPal si us plau seleccioneu una moneda per continuar.

Donatiu mensual

Si us plau feu clic aquí per fer una donació mensual automàtica amb targeta de crèdit/dèbit o PayPal.

Xec bancari (via correu)

Si us plau feu el xec a nom de "Wikimedia Foundation, Inc" i envieu-lo a l'adreça de sota. Si us plau feu una carta amb el vostre nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic, i quantitat de donació. Si us plau no envieu diners en efectiu per correu.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Per xecs grans de 10.000$ i superior, si us plau utilitzeu l'adreça de San Francisco de sota:

Wikimedia Foundation, Inc.
1 Montgomery Street
Suite 1600
San Francisco, CA 94104
USA

Donació borsària

Per transferir actius del vostre corretatge a nosaltres, doneu a l'agent el nostre nom i el número de compte. Quan la transacció estigui completada, escriviu a benefactors@wikimedia.org per poder verificar-la.

Wikimedia Foundation, Inc. 
Bank of America

DTC Eligible Securities
The Depository Trust Company (DTC)
DTC Account Number: 0955
Ref: #16-200-2942639
Account Name: Wikimedia Foundation – Gift Account

Si necessiteu cap ajuda, contacteu amb:

stock contacts here

Transferència bancària

El nostre dipòsit-el compte únic és:

Banc: Citibank
Adreça: 590 Market Street, San Francisco, California, 94104 USA
Transferències locals (USA)
ABA/ACH# 321171184
A/C# 203129580
Transferències bancàries internacionals
SWIFT code CITIUS33
A/C# 203129580
Si us plau incloure la paraula "Donació" en el camp d'Instruccions Especial/Addicional

L'opció internacional és per transferències de cable només. Acceptem una sèrie de divises, i Citibank convertirà la vostra moneda a USD. No tenim comptes d'IBAN específics, o comptes certificats SEPA.

Tingueu en compte que no podem confirmar automàticament la recepció dels donatius fets per transferència bancària, per tant, si us plau, guardeu la confirmació de transferència del vostre banc. Si voleu rebre un certificat de donació, us recomaneu que contacteu el vostre banc per crear un Bill Pay (USA) o bé que feu el donatiu a través d'un altre mètode.

La Fundació no carrega cap mena de taxa per rebre donatius, però potser el vostre banc sí. Us recomanem preguntar-ho al vostre banc abans de fer el donatiu, per assegurar-vos que sabeu quins càrrecs rebreu en cas de fer un donatiu a la Viquipèdia.

Per a més informació o si teniu qualsevol pregunta sobre les transferències bancàries, si us plau escriviu-nos a donate@wikimedia.org

Regal de dotació

Un manera important per ajudar que la Viquipèdia sigui prospera a llarg terme és incloure el Wikimedia Endowment en la vostra voluntat o fent una donació i unir-se assegurant el futur de coneixement lliure i obert. La dotació de Wikimedia proporciona finançament dedicat per mantenir la promesa de la Viquipèdia i els seus projectes germans — assegurant l'accés al coneixement per tothom, a tot arreu. Per a més informació o per fer un regal, envia'ns un correu electrònic a endowment@wikimedia.org.

Donacions correlacionades

Les donacions correlacionades són una forma fantàstica i fàcil de doblar o fins i tot triplicar la vostra donació a la Fundació Wikimedia.

Cliqueu aquí per veure si el vostre empresari igualarà el donatiu a la Fundació Wikimedia.

Si teniu qüestions sobre el programa de correlació del vostre empresari, escriviu a matching@wikimedia.org

Per nomenar o registrar la fundació per rebre regals, si us plau proporcioneu la informació de contacte següent:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Correlació d'hores de voluntariat

Moltes empreses adaptaran el temps d'un empleat fent tasques de voluntariat (això inclou editar la Viquipèdia o els seus projectes germans, patrullant pàgines Wiki, i contribuint al programari de MediaWiki) amb un regal financer al treball voluntari. Apreneu més sobre el programa Volunteer Hour Match.

Si teniu qüestions sobre el programa de correlació d'hores de voluntariat, escriviu a matching@wikimedia.org

Deducció per nòmina

Alguns empresaris en els Estats Units i Canadà ofereixen una forma fàcil i pràctica de donar a la Fundació Wikimedia a través de deduccions en nòmina. Comproveu la disponibilitat en la vostra organització i envieu els formularis a:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Fons assessorats per a donants

Donor Advised Funds (DAFs) o fons assessorats per a donants et permet combinar els beneficis de l'impost més favorable amb la flexibilitat per donar suport les vostres causes preferirides. Si us agradaria recomanar una beca a la Fundació Wikimedia directament des del vostre DAF, si us plau vegeu els enllaços de sota:

Contacteu-nos a benefactors@wikimedia.org si teniu preguntes o si la vostra opció no és a la llista

Amazon Pay

Podeu fer un donatiu en dòlars americans a través dels Amazon Pay. Determineu una quantitat i seleccioneu "Amazon Pay". Si feu el donatiu a través d'Amazon en una altra moneda que no siguin dòlars americans, tingueu en compte que la vostra font de finançament podria ser rebutjada, o que podríeu tenir càrrecs extra associats a la conversió de divises. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc.

Bitcoin

Fes un donatiu de Bitcoins

Si ho prefereixes, feu un donatiu periòdic de Bitcoins.

Tingues en compte que la Wikimedia Foundation només pot retornar donatius fets en Bitcoins a través de Bitcoins.

Per a preguntes, contacteu amb donate@wikimedia.org