Fundraising 2008/core messages/missing/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
 1. Дознајте повеќе
 2. Видео
 3. Коментари од дарители ширум светот во живо
 4. Донирајте и запишете се на листата!
 5. Постари донации
 6. Понови донации
 7. Друго
 8. Копирајте го кодов подолу за да го вметнете копчево на вашата веб-страница.
 9. Прошири
 10. Намали
  ↓New addition on 2008-11-27
 11. Мора да придонесете со барем {xx} {currency code}.