Fundraising 2008/thank you/bg

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Думи на признателност от основателя на Уикипедия, Джими Уейлс[edit]

Скъпи читатели,

От 1 юли 2008 досега повече от 125 000 от вас дариха 4 милиона долара. В добавка, получихме големи дарения и помощи от фондации, възлизащи на 2 милиона долара. Този сумарен приход ще покрие нашите оперативни разходи за текущата финансова година, която завършва на 30 юни 2009.

Вашите дарения ви правят ключови поддръжници на движението за свободна култура и ще се използват за:

  • извършване на рутинните плащания за сървъри, хостинг, интернет трафик и заплати на персонала, който се състои от едва 23 души.
  • трайно развитие и подобряване на софтуерната платформа под отворен код, върху която са изградени всички проекти на Уикимедия.
  • събития за популяризиране на дейността ни, като Уикипедианските академии: работни срещи на живо, на които можете да научите повече за това как се ползва и редактира Уикипедия.
  • подкрепа на доброволчеството: за да продължи нашата международна доброволческа общност да се разраства и да върши своята изумителна дейност.

Не спирайте да бъдете съпричастни:

Всички дарения, които превишат целта ни от 6 милиона долара, отиват в резервен фонд, с който ще покриваме оперативните разходи след края на текущата финансова година. Вашата продължаваща подкрепа ще допринесе и за така необходимата ни финансова обезпеченост, в случай че глобалните икономически условия продължат да се влошават.

Доказали сте, че Уикипедия означава много за вас и че подкрепяте нейната мисия: да доставя на света свободно познание, безплатно и без реклами. Помогнали сте за това Уикипедия да стане и да остане достъпна за всички хора на планетата.

Високо ценя вашата подкрепа и ви благодаря.

Думи на признателност,

Джими Уейлс

Моля, дарете »

Научи повече[edit]

Sitenotice[edit]

Думи на признателност
от основателя на Уикипедия Джими Уейлс