Jump to content

Fundraising 2008/thank you/da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Tak fra Wikipedias grundlægger, Jimmy Wales

[edit]

Kære læser

Siden den 1. juli har flere end 125.000 af jer doneret 4 millioner dollar. Desuden har vi modtaget større gaver og fondsstøtte på i alt 2 millioner dollar. Alt i alt vil de samlede indtægter dække vores udgifter i det aktuelle regnskabsår, der slutter den 30. juni 2009.

Dit bidrag gør dig til en væsentlig støtte af fri kultur-bevægelsen, og betaler for:

  • Den daglige drift: servere, hosting, båndbredde, personale på kun 23 personer.
  • Fortsat udvikling og forbedring af open source-softwaren, som anvendes af alle Wikimedia-projekter.
  • Opsøgende begivenheder som Wikipedia Academies: workshops hvor man deltager på stedet, og hvor man lærer om at anvende og redigere Wikipedia.
  • Støtte til frivillige: hjælper vores internationale fællesskab af frivillige med at vokse, og fortsætte med at gøre et fantastisk arbejde.

Du kan stadig deltage:

Alle bidrag ud over vores mål på 6 millioner dollar, lægges i en reservefond, der indgår i finansieringen af driftsomkostningerne ud over det aktuelle regnskabsår. Din fortsatte støtte vil også fungere som et stærkt påkrævet økonomisk sikkerhedsnet, hvis den globale økonomi bliver yderligere forværret.

Du har bevist, at Wikipedia betyder noget for dig, og at du støtter vores mission: at gøre viden frit tilgængelig på planeten, vederlagtsfrit og reklamefrit. Du har medvirket til at Wikipedia fortsat er tilgængelig for hele verden.

Jeg sætter stor pris på din støtte.

Tak,

Jimmy Wales

Giv et bidrag »

Flere oplysninger

[edit]

Sitenotice

[edit]

En tak fra
Wikipedias grundlægger Jimmy Wales