Jump to content

Fundraising 2008/thank you/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Dankbetuiging van Wikipedia-oprichter Jimmy Wales

[edit]

Geachte lezer,

Sinds 1 juli 2008 hebben meer dan 125.000 mensen samen meer dan $4 miljoen gedoneerd. Daarnaast hebben we enkele aanzienlijke giften en steunbetuigingen ontvangen van in totaal $2 miljoen. Deze gezamenlijke opbrengst is voldoende om de uitgaven voor het huidige boekjaar (dat loopt tot 1 juli 2009) te dekken.

Met uw donatie steunt u de vrije culturele beweging en betaalt u voor:

  • de dagelijkse bedrijfsvoering: servers, hosting, bandbreedte en onze staf van slechts 23 medewerkers;
  • de voortdurende ontwikkeling en verbetering van de open-sourcesoftware waarop alle Wikimedia-projecten draaien;
  • het organiseren van evenementen zoals Wikipedia Academies: workshops waar men kan leren Wikipedia te gebruiken en te bewerken;
  • de ondersteuning van onze vrijwilligers: de groei van onze internationale vrijwilligersgemeenschap en het mogelijk maken dat onze vrijwilligers ongelooflijk werk blijven doen.

U kunt nog steeds bijdragen.

Alle donaties boven ons doel van $6 miljoen worden in een reservefonds geplaatst, dat ons helpt om de kosten na het huidige boekjaar te dekken. Uw blijvende steun is belangrijk voor onze financiële gezondheid, als de economische omstandigheden wereldwijd blijven verslechteren.

U hebt laten zien dat Wikipedia voor u belangrijk is en dat u onze missie ondersteunt om vrije kennis aan de wereld te schenken; gratis en vrij van advertenties. U hebt meegeholpen om Wikipedia beschikbaar te maken - en te laten voortbestaan - voor de hele wereld.

Ik waardeer uw steun ontzettend.

Dank u,

Jimmy Wales

Doneren »

Meer weten?

[edit]

Sitenotice

[edit]

Een dankbetuiging van
Wikipedia-oprichter Jimmy Wales