Fundraising 2010/Lilaroja Appeal/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Lilaroja[edit]

  • Vă rugăm să citiți:
  • un apel personal
  • de la Lilaroja, colaboratoare a Wikipediei
  • Un mesaj de la Lilaroja, colaboratoare a Wikipediei

O bancnotă de un dolar, o scrisoare de dragoste și o inimă zdrobită.

În calitate de voluntar al Fundației Wikimedia din San Francisco, citesc numeroase mesaje electronice pe care diferite persoane le scriu și multe scrisori pe care le trimit în momentul în care lansăm campania noastră anuală pentru susținerea fundației.

Din primul moment îți dai seama că oamenii nu trimit numai bani, ci în același timp își trimit și dragostea. Un copil donează cu plăcere un dolar din mica lui alocație săptămânală. Altcineva ne trimite un cec cu un simplu mesaj „IUBESC WIKIPEDIA!!!”. Uneori mesajele sunt greu de descifrat.

Nu voi uita niciodată mesajul pe care l-am primit din partea unor părinți al căror fiu murise din cauza unei boli rare. Ei au făcut o donație din recunoștință pentru faptul că Wikipedia are un articol care îi informează pe alții despre existența bolii care a curmat viața fiului lor.

Wikipedia are multiple semnificații pentru noi, cei care o utilizăm. Oricare este rolul dumneavoastră, faceți parte dintr-o colectivitate fantastică. Peste 400 de milioane de oameni utilizează lunar Wikipedia și proiectele surori — aceasta reprezintă aproape o treime din utilizatorii de Internet.

Acesta este momentul din an când toți membrii colectivității Wikipedia de pretutindeni se unesc în efortul de a ne susține activitatea, printr-o donație de $20, €30, ¥4.000 sau orice sumă pe care o pot dona pentru a păstra libertatea Wikipediei.

Tot așa cum construim Wikipedia cuvânt cu cuvânt, o putem menține în formă donație după donație.

Îmi exprim speranța că veți alege acest moment pentru a trimite Wikipediei o dovadă a dragostei dumneavoastră.

Cu mulțumiri,

Lilaroja Oliva, Spania