Fundraising 2011/Jimmy Letter 001/da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Jeg er frivillig.

Jeg bliver ikke betalt en øre for mit arbejde på Wikipedia, præcis som de tusinder af andre frivillige skribenter og bidragydere, vi har. Da jeg grundlagde Wikipedia, kunne jeg have valgt at starte den som en profitskabende virksomhed med reklamebannere, men jeg besluttede mig for at gøre det anderledes.

Handel er en udmærket ting. Reklamer er ikke af det onde, men de hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia.

Wikipedia er noget specielt. Som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sindet. Det er et sted, vi alle kan gå hen for at tænke, for at lære, for at dele vores viden med andre. Det er et unikt, menneskeligt projekt, det første nogensinde af sin slags. Det er et humanitært projekt, der handler om at give hvert eneste menneske på planeten en gratis encyklopædi.

Hvert eneste menneske....

Hvis alle, der læste dette, donerede 25 kroner hver, kunne vi stoppe indsamlingen her og nu. Det kan, eller vil, alle dog ikke og det er også helt fint. Hvert år er der et passende antal personer, der beslutter at de vil bidrage, og når vi opfylder målsætningen standser vi kampagnen. Vi er en lille organisation, og jeg har arbejdet hårdt gennem årene for at holde organisationen trimmet og effektiv. Vi nøjes med at opfylde vores mission og overlader spild til andre.

For at gøre dette uden at ty til reklamer har vi brug for jer. Det er jer, der holder denne drøm i live. Det er jer, der har skabt Wikipedia. Det er jer, der tror på, at det er værd at have et sted til stille refleksion, til lærdom.

Derfor, overvej venligst at give et bidrag på $5, €20, ¥1000 eller hvad du nu kan i år for at beskytte Wikipedia og holde det levende.

På forhånd tak

Jimmy Wales
Wikipedias grundlægger