Fundraising 2011/Jimmy Letter 003/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Googlella on lähes miljoona palvelinta. Yahoolla on suunnilleen 13 000 työntekijää. Meillä on 679 palvelinta ja 95 työntekijää.

Wikipedia ja sen sisarsivut ovat maailman viidenneksi suosituin verkkosivusto ja palvelevat 470 miljoonaa ihmistä joka kuukausi - miljardilla sivulatauksella.

Kaupallisuus on hyvää. Mainostaminen ei ole pahaa. Mutta se ei kuulu tänne. Ei Wikimediaan.

SITENAME on jotain erityistä. Se on kuin kirjasto tai julkinen puisto. Se on kuin ajatustentemppeli. Se on paikka minne me kaikki voimme mennä ajattelemaan, oppimaan, jakamaan tietouttamme muiden kanssa.

Kun perustin Wikimedia-säätiön, olisin voinut tehdä siitä kaupallisen yrityksen mainosbannereineen, mutta minä päätin tehdä jotain erilaista. Me olemme työskennelleet kovasti vuosien aikana pitääksemme sen pienenä ja tiiviinä. Me täytämme tehtävämme ja jätämme turhuudet muille.

Jos jokainen tämän lukija lahjoittaisi 5€, meidän täytyisi kerätä rahaa vain yhden päivän vuodessa. Mutta jokainen ei kykene tai halua osallistua. Se ei haittaa. Joka vuosi juuri tarpeeksi suuri määrä päättää lahjoittaa.

Tänä vuonna, pyytäisin että harkitsisitte lahjoituksen tekemistä, $5, 10€, ¥1000 tai mitä vain voit, jotta voisimme suojella ja ylläpitää Wikimedian projekteja.

Kiittäen,

Jimmy Wales
Wikipedian Perustaja