Fundraising 2011/Karthik Letter/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

El mateix dia que un atemptat terrorista va destrossar el cor de la meva ciutat, la Viquipèdia em va canviar la vida.

Els atemptats de 2011 a Bombai van acaparar els titulars internacionals, però quan va esclatar la crisi no hi havia informació directa sobre el que havia succeït.

Vaig suposar que no era l'única persona que buscava respostes, així que vaig anar a fer fotos, vaig pujar un mapa junt amb elles i em vaig assegurar que l'article de Viquipèdia sobre l'incident ajudaria la gent a entendre enmig del caos.

Des d'aleshores he fet milers de modificacions a articles de la Viquipèdia. L'experiència d'aquell dia a la Viquipèdia va revelar clarament la meva passió pel fotoperiodisme i des de llavors he seguit aquest camí.

Vaig estar molt agraïda a la Viquipèdia i quan em vaig assabentar de com es manté, vaig donar 250 rúpies per fer la meva contribució. No faria vostè també una donació per a seguir mantenint aquest valuós recurs disponible a tot el món?

La Viquipèdia ens permet compartir el món. Amb 470 milions de visitants diferents cada mes, ha revolucionat la manera com consumim i difonem la informació - de vegades fins i tot en el moment de produir-se.

I ho fa tot de franc, sense anuncis, amb menys de 1.000 servidors i menys de cent persones.

Això és increïble. Només cal mirar a Google o Facebook. Tenen centenars de milers de servidors i desenes de milers d'empleats.

No és d'estranyar que la Viquipèdia sigui el cinquè lloc web més visitat. I tampoc no és d'estranyar per què necessiten el suport cada any de la gent com vostè i jo.

No ficarà 5, 20, 50 euros o la quantitat que pensi que Viquipèdia val per a vostè?

Gràcies,

Karthik Nadar
Col·laborador de la Wikipedia