Fundraising 2011/Problems donating/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Jos sinulla on ongelmia lahjoituksesi kanssa tai sinulla on kysymyksiä, ole hyvä ja käy läpi alla olevat Usein Kysytyt Kysymykset. Jos vieläkin epäröit tai tarvitset apua rahansiirtosi seuraamisessa, ota yhteyttä osoitteeseen donate@wikimedia.org tai soita numeroon +1-877-600-9454.

Tämä on tunnettu ongelma jonka selvittämiseksi tekninen tiimimme työskentelee parasta aikaa. Lahjoituksesi mitä todennäköisimmin käsiteltiin, joten sinun ei tarvitse yrittää lahjoittamista uudelleen. Sinun tulisi saada "Kiitos"-sähköpostivahvistus kolmen työpäivän aikana lahjoittamisen jälkeen. Jos tarvitset kuitin pikaisesti tai et saa "Kiitos"-sähköpostikuittia kolmen työpäivän aikana, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen donate@wikimedia.org.

Onko tämä sivusto turvallinen?
Wikimedia Foundationin lahjoitussivusto on äärimmäisen turvallinen ja käyttää Verisign Trusted -varmennusta. Klikattuasi banneria tai seurattuasi lahjoituslinkkiä sinut ohjataan turvalliselle sivulle (https); kaikki tieto salataan ja käsitellään tietoturvallisimpien käytäntöjen mukaisesti.
Wikimedia Foundation ei vielä hyväksy haluamaani maksutapaa
Olemme pahoillamme ettemme vielä pysty tarjoamaan haluamaasi maksutapaa; toivomme, että tulevissa rahankeräyksissämme voimme tarjoa paremmat vaihtoehdot muilla valuutoilla lahjoittamista varten. Haluaisimme kuitenkin tietää, mitä maksutapoja sinä käytät ja mitä maassasi käytetään eniten- ole hyvä ja lähetä meille palautesähköposti, jossa mainitset maasi ja maksutapasi nimet. Yritämme lisätä nämä maksutavat lähitulevaisuudessa. Sillä aikaa voit tarkistaa muut saatavilla olevat vaihtoehdot Muut tavat antaa -sivultamme.