Jump to content

Fundraising 2011/Susan Letter/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Googlella voi hyvinkin olla miljoona palvelinta. Yahoolla voi olla 13 000 työntekijää. Wikipedialla on vain 679 palvelinta ja 95 työntekijää.

Wikipedia on maailman viidenneksi suosituin verkkosivusto ja sitä käyttää joka kuukausi 470 miljoonaa eri ihmistä – ja tämä kaikki perustuu lukijoiden lahjoituksiin.

Kun luet Wikipediaa, voit huomata kuinka uskomatonta on saada se kaikki tietomäärä ilmaiseksi. Ilman mainoksia tai sivujen reunassa vilkkuvia härpäkkeitä. Se on puhdas kokemus.

Mielestäni ihmiset, jotka hyödyntävät paljon Wikipediaa ja joilla on siihen varaa, voisivat avustaa toimintaamme muutamalla eurolla, joka ei varmastikaan ole liikaa vaadittu.

Mitäs jos juuri sinä siinä lahjoittaisit meille muutaman euron tänään? Tai 10€? Tai saman tien 20€?

Wikipediassa on ehkä hämmästyttävintä se, että nörtit (kuten minä) rakastavat outoja asioita, kuten etanoita ja jaamme sitten intohimomme tietomme asiasta kaikkien kesken. Juuri se tekee Wikipediasta niin erityisen! Meillä syttyy sisällämme jokin merkki, jolloin haluamme opettaa ihmisiä ja auttaa jakamaan tietoa.

Pidä tämä valtava tiedon puutarha kasvussa lahjoittamalla jo tänään.

Kiittäen,

Susan Hewitt
Wikipedian kirjoittaja