Jump to content

Fundraising 2011/Thank You Page/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Gràcies per la seva contribució. Llegiu les raons per les quals altres donants d'arreu del món ajuden a la wikipedia i els seus projectes germans o esbrini si la seva empresa ofereix un programa de donacions semblant. Digueu al món que vostè dóna suport a la Viquipèdia: envieu un missatge per Tweeter amb l'etiqueta #keepitfree!

Bank transfer[edit]

Gràcies per la seva contribució. Llegiu les raons per les quals altres donants d'arreu del món ajuden a la Viquipèdia i els seus projectes germans o esbrini si la seva companyia ofereix un programa de donacions similar. Digueu al món que vostè dóna suport a Wikimedia: envieu un missatge per Tweeter amb l'etiqueta # keepitfree!

Aquesta pàgina no és un rebut. Rebrà un missatge amb el seu rebut per correu electrònic quan la Fundació Wikimedia hagi rebut i processat la seva transferència. Es sol·licita que s'inclogui el número de referència adjunt quan va fer la sol·licitud de transferència bancària. Si té dubtes o preguntes si us plau envieu un missatge a donate@wikimedia.org.

Direct debit[edit]

Gràcies per la seva contribució. Llegiu les raons per les quals altres donants d'arreu del món ajuden a la Viquipèdia i els seus projectes germans o esbrini si la seva empresa ofereix un programa de donacions semblant. Digueu al món que vostè dóna suport a Wikimedia: envieu un missatge per Tweeter amb l'etiqueta #keepitfree!

Aquesta pàgina no és un rebut. La seva donació s'està tramitant i se li enviarà un missatge amb el seu rebut per correu electrònic quan la Fundació Wikimedia hagi rebut i processat el pagament. Si té dubtes o preguntes, si us plau, envieu un missatge a donate@wikimedia.org.

Thank You / Stories
  1. Llegiu les raons per les quals altres donants d'arreu del món ajuden a la Viqupèdia i els seus projectes germans o esbrini si la seva empresa ofereix un programa de donacions semblant.
    Digueu al món que vostè dóna suport a Wikimedia: envieu un missatge per Tweeter amb l'etiqueta #keepitfree!
  2. En marcar aquest quadre, atorga permís a la Fundació Wikimedia per contactar-li directament pel que fa a la seva història i per utilitzar aquesta per a la promoció de la Fundació Wikimedia i dels seus projectes.
  3. Opcional
  4. Edat