Jump to content

Varainkeruu 2012/Kääntäminen/Pudotusvalikko

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Hyvät Wikipedian lukijat: Olemme pieni voittoa tavoittelematon järjestö, joka ylläpitää maailman viidenneksi suurinta verkkosivustoa. Meillä säätiössä on vain 150 työntekijää, mutta palvelemme 450 miljoonaa käyttäjää. Muiden huippusivustojen tapaan meillä on kuluja, jotka koostuvat esimerkiksi palvelimista, sähköstä, vuokrasta, ohjelmistoista ja henkilöstöstä. Wikipedia on jotain erityistä. Se on kuin kirjasto tai julkinen puisto. Se on kuin mielen temppeli; paikka, johon me kaikki voimme mennä pohtimaan ja oppimaan. Suojellaksemme riippumattomuuttamme emme koskaan näytä mainoksia, emmekä vastaanota rahoitusta hallituksilta. Toimimme lahjoituksilla, joiden keskimääräinen kertamäärä on noin 20 €. Mikäli jokainen tämän lukeva lahjoittaisi vaikka vain kahvikupillisen hinnan, varainkeruumme olisi ohi tunnissa. Jos Wikipedia on sinulle hyödyllinen, käytä hetki aikaasi pitääksesi sivusto toiminnassa myös ensi vuonna. Auta meitä unohtamaan varainkeruu ja palaamaan Wikipedian kehittämisen pariin. Kiitos.


Dropdown

Kun perustin Wikipedian, olisin voinut tehdä siitä kaupallisen yrityksen mainoksineen, mutta päätin tehdä jotain erilaista. Kaupankäynti sopii. Mainostaminen ei ole pahasta, mutta se ei kuulu tänne. Ei Wikipediaan. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Autathan lahjoittamalla pienenkin summan, jotta varainkeruu voitaisiin päättää jo tänään. Kiitos.


Legal info

Lahjoittamalla jaat tietojasi Wikimedia Foundationin ja sen palveluntarjoajien kanssa Yhdysvalloissa ja muualla lahjoittajien rekisteriselosteen mukaisesti. Säätiö on voittoa tuottamaton, verolainsäädännön pykälän 501(c)(3) mukainen veroista vapautettu organisaatio Yhdysvalloissa, rekisterinumeroltaan 20-0049703. Lue lisää tietoa lahjoittajien rekisteriselosteesta.


Tab

Sulje