Jump to content

Fondsenwerving 2012/Vertaling/Drop-down banner

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Beste Wikipedialezers. We zijn een kleine non-profitorganisatie die de op vier na meest bezochte website in de wereld draaiende houdt. We hebben slechts 150 medewerkers, maar we bedienen wel 450 miljoen gebruikers en hebben vergelijkbare kosten als andere grote websites: servers, elektriciteit, huur, software en personeel. Wikipedia is iets bijzonders. Het is als een bibliotheek of een openbaar park. Het is als een tempel voor de geest, een plek om na te denken en te leren. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, zullen we nooit advertenties tonen. We nemen geen overheidssubsidies aan. De gemiddelde donatie bedraagt ongeveer €25. Als iedereen die dit leest de prijs van een kopje koffie zou overmaken, zou onze fondsenwerving binnen een uur afgerond zijn. Is Wikipedia nuttig voor jou? Neem dan alsjeblieft even de tijd om het nog een jaar langer online te houden. Help ons zodat we ons niet langer zorgen hoeven te maken over fondsenwerving, maar verder kunnen gaan met Wikipedia. Hartelijk dank!


Dropdown

Toen ik Wikipedia oprichtte, had ik er een winstgevend bedrijf van kunnen maken met advertenties, maar ik besloot om het anders aan te pakken. Geld verdienen is prima. Adverteren is niet "slecht". Maar hier hoort het niet. Niet op Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Geeft u alstublieft wat u kunt missen om deze fondsenwerving vandaag nog af te ronden.


Legal info

Door te doneren deelt u informatie met de Wikimedia Foundation en haar dienstverleners in de VS en elders op grond van ons privacybeleid betreffende doneren. De Wikimedia Foundation is een non-profit, van belasting vrijgestelde 501(c)(3) organisatie, die geregistreerd is in de VS onder registratienummer 20-0049703. Zie ons donatiebeleid voor meer informatie.


Tab

Sluiten