Jump to content

Zbiranje sredstev 2012/Prevod/Spustni transparent

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Dragi bralci Wikipedije! Smo majhna nepridobitna organizacija, ki upravlja peto največje spletišče na svetu. Zaposlenih imamo le 150 ljudi, vendar služimo 450 milijonom uporabnikov. Tako kot druga priljubljena spletišča moramo tudi mi plačevati stroške strežnikov, elektrike, programov in zaposlenih. Wikipedija je nekaj posebnega. Je kot knjižnica ali park. Je kakor svetišče za um, prostor, kamor lahko gremo, da bi razmišljali in se učili. Ker hočemo ostati neodvisni, ne objavljamo oglasov. Prav tako ne sprejemamo proračunskih sredstev. Delovanje nam omogočajo donacije, ki povprečno znašajo 30 dolarjev. Če bi vsak, ki to bere, prispeval toliko, kot stane skodelica kave, bi zbrali dovolj sredstev v manj kot eni uri. Če mislite, da je Wikipedija uporabna, vas prosimo, da si vzamete minuto časa, da bo delovala tudi naslednje leto. Prosimo, pomagajte nam premagati skrbi o zbiranju sredstev, da se bomo lahko posvetili vsebini. Hvala.


Dropdown

Ko sem ustanovil Wikipedijo, bi lahko z oglaševanjem iz nje napravil dobičkonosno podjetje, vendar sem se odločil storiti drugače. Trgovanje je koristno. Oglaševanje ni zlobno. Vendar ne spadata sem. Ne spadata v Wikipedijo. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Prosimo vas, da prispevate, kolikor je v vaših močeh, da zaključimo zbiranje sredstev že danes.


Legal info

S prispevkom posredujete svoje podatke Fundaciji Wikimedia in njenim vzdrževalcem v ZDA in drugod po svetu, skladno z našo politiko zasebnosti. Fundacija je registrirana v ZDA pod številko 20-0049703 kot nepridobitna organizacija in ni davčna zavezanka. Za več informacij si preberite naš pravilnik o prispevanju.


Tab

zapri