Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal and the translation is 100% complete.

1 Toen ik met pensioen ging was mijn zoon bang dat ik het Wiskunde zou verleren dus liet hij me Wikipedia zien. Hij legde me uit dat iedereen kan bijdragen en liet me zien hoe.

Sindsdien heb ik artikels geschreven over kwadratische functies, kansberekening, grafieken, diagrammen en meer. Ik heb in totaal 7000 bewerkingen gedaan.

Ik schrijf in Tamil, mijn favoriete en moedertaal, dat wereldwijd wordt gesproken door 85 miljoen mensen. Ik heb ook meer dan 6000 audiobestanden op WikiWoordenboek geüpload waarin ik de uitspraak van algemene woorden in Tamil demonstreer. Nu kunnen meer mensen bijdragen in deze prachtige taal.

Als een lerares en moeder ben ik altijd druk, maar nu ik met pensioen ben en mijn kinderen zijn opgegroeid is er tijd voor mezelf. Ik besteed nu elke dag aan Wikipedia.

Ik ben een vrijwilliger. Niemand betaalt voor mij, maar Wikipedia bewerken is mijn levenswerk geworden. Alhoewel ik niet in mijn klaslokaal ben, doe ik nog steeds waar ik het meest om geef: een nieuwe generatie helpen leren, in de taal waar ik van houd.

Iedereen heeft iets wat ze kunnen delen. Maak alstublieft een donatie van € 5, € 20 of € 50 om Wikipedia te helpen groeien.

Bio

Poongothai Balasubramanian woont in Coimbatore, Tamil Nady, waar ze jarenlang heeft lesgegeven. Ze begon met het bewerken van Wikipedia in 2010. Sindsdien heeft ze 250 artikelen gecreëerd en heeft ze de uitspraak van meer dan 6000 woorden opgenomen. Haar gebruikersnaam op Wikipedia is geïnspireerd op haar favoriete boek: To Kill A Mocking Bird.