Jump to content

Donacions 2012/Traducció/Crida del Srikeit i de la Noopur

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

Durant una campanya per a reduir costos, els funcionaris van suggerir que l'oficina de patents podria senzillament tancar-se. Semblava que tots els possibles invents ja s'havien creat i patentat.

Tots sabem com va acabar allò!

Actualment la gent veu els 22 milions d'articles de la Viquipèdia i pensa que ja està tot descrit. Però això no és cert. Encara hi ha molta feina a fer.

Sóc el Srikeit i la meva amiga es diu Noopur. Som membres de la generació de joves més nombrosa de la història. De fet, més de la meitat dels 1200 milions d'habitants de l'Índia té menys de 25 anys. La nostra generació s'ha beneficiat d'una millor educació, d'una menor taxa d'analfabetisme i de l'accés generalitzat a Internet. El món està canviant i nosaltres hi estem ajudant. Però encara ens queda molt a fer.

Mitjançant aquest projecte increïble -la Viquipèdia- podem portar el coneixement del món a l'Índia. I podem portar el coneixement de l'Índia al món.

Si us plau, doneu el que bonament pugueu per a ajudar la Wikipedia a créixer. Encara tenim tant per fer.

Bio

El Srikeit viu a Bombai, on treballa en una agència de publicitat. La Noopur està fent el doctorat en cinematografia. Es van conèixer fa cinc anys i llur vincle es va enfortir quan el Srikeit va presentar la Viquipèdia a la Noopur i van començar a treballar junts per a formar els amics, els companys de classe i altres col·legues sobre com poden fer aportacions, ells també, a la Viquipèdia.