Jump to content

Help:Email confirmation/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Verwijzing:
H:EC
 

De Wikimedia Foundation vereist dat gebruikers hun e-mailadres bevestigen voordat zij gebruik kunnen maken van hun e-mailfuncties. Dit voorkomt problemen met valse adressen, zoals teruggestuurd reacties of spam. U hoeft alleen het e-mailadres te bevestigen om het e-mailsysteem te gebruiken; U kunt inloggen en pagina's bewerken zoals normaal zonder uw adres te bevestigen. U hoeft zelfs helemaal geen e-mailadres in te voeren om u te registreren; het blijft volledig optioneel (van beheerders wordt echter verwacht dat ze een bevestigd e-mailadres hebben).

Bevestiging

[edit]

Status

[edit]

U kunt uw adres bevestigingsstatus checken uw voorkeuren. Als uw account vóór 2 maart 2006 geregistreerd was (toen de bevestiging werd afgedwongen), uw huidige adres (indien van toepassing) is niet automatisch bevestigd. Accounts op meerdere wikis moeten afzonderlijk worden bevestigd. Als je je e-mailadres wijzigen, krijg je automatisch een nieuwe bevestigings-e-mail toegestuurd.

Hoe te bevestigen

[edit]
  1. Ga vanuit uw voorkeuren naar het tabblad Meldingen naar het gedeelte E-mailinstellingen, vink desgewenst het vakje naast E-mail van andere gebruikers aan, om dat in te schakelen.
  2. Klik op de knop in dat gedeelte; Er wordt een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd met een bevestigingslink.
  3. Wanneer u de e-mail ontvangt, klikt u op de koppeling die deze bevat om te bevestigen dat u de eigenaar bent van het e-mailadres.