Image filter referendum/Announcement/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Referendumi mbaroi nga 30 August 2011. Vota nuk do pranohen më.
Rezultatet janë shpërndarë nga 1 September 2011.

Image filter referendum

Organizatë

Me që kjo do jetë një referendum globale, pjesëmarrje të gjerë është e nevojshme. Ju lutemi shpërndani këtë mesazh gjerësisht dhe ndihmoni ta përktheni atë.

Thirrje për foto filtër referendum[edit]

Themeli Wikimedia, në drejtimin e Bordi i të Besuarve, do ketë një votim për vendosur në qoftë se anëtarë të komunitetit mbështesin krijimin dhe përdorimin e një opt-in foto filtër personale, që do i lejonte lexuesit të vullnetarisht bllokonin lloje të ndryshme fotosh vetëm për llogarin e tyre.

Më shume detaj dhe materiale arsimore do jenë për pak. Referendumi do hapet nga 12 Gusht deri në 27 Gusht, 2011, dhe do bëhet në server të organizuar nga Softuer në Interestën Publik. Detaj referendumësh, zytaret, parakushtet për votimin, dhe materiale mbështetës do jenë postuar tek Image filter referendum për pak.

Për Komiteti Koordinues,
Philippe
Cbrown1023
Risker
Mardetanha
PeterSymonds
Robert Harris

Në qoftë se jeni të interesuar për të ndihmuar komitetin, ju lutemi lëni një mesazh këtu (ose çoni një email philippe(_AT_)wikimedia.org).

Vende e Lajmërimeve[edit]

Ne duam të shpërndajmë këtë lajmërim në sa më shumë vende që është e mundur, edhe na duhet ndihma juaj. Ju lutemi vëni një çek vendin kur e keni lajmëruar atë. Kur është e mundur, ju lutemi provoni ta bëni lajmërimin në gjuhën e listës të postimit ose projektit dhe jo në Anglisht (ose në Shqip).

Të gjithë projektet "pompa fshatrore" janë të njoftuar, por nga ata këto ishin njoftuar në Anglisht; të gjithë projektet mund të përfitojnë nga një mesazh në gjuhën tyre dhe nga më shumë diskujtim.

[edit]

Statusi Gjuha Vendi Firma
YDone en foundation-l Philippe (WMF) 22:16, 29 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en otrs-en-l Keegan
YDone en internal-l Mike Peel
YDone en translators-l Cbrown1023 talk 00:58, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikien-l Cbrown1023 talk 20:15, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wiki-research-l Cbrown1023 talk 20:15, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikipedia-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wiktionary-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikiquote-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikinews-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikiversity-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en incubator Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en textbook-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en commons-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikispecies-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikisource-l Cbrown1023 talk 20:07, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikimediameta-l Cbrown1023 talk 20:15, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone pl wikipl-l Leinad 22:06, 29 cze 2011
YDone sr wikimediasr-l --FiliP ██ 21:50, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone zh wikizh-l Bencmq 08:07, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en w:en:Wikipedia:Village pump -- DQ (t) (e) 22:10, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ja w:ja:Wikipedia:お知らせ Kzhr 23:08, 2 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ja wikija-l Kzhr 23:08, 2 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone de w:de:Wikipedia:Kurier Giftpflanze 19:55, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone es w:es:Wikipedia:Café/Portal/Archivo/Noticias/Actual Magister Mathematicae
YDone fr w:fr:Wikipédia:Le Bistro -- DQ (t) (e) 22:10, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone pl w:pl:Wikipedia:Kawiarenka pod Wesołym Encyklopedystą Mikołka 22:04, 30 cze 2011
YDone pt w:pt:Wikipedia:Esplanada Teles (Talk @ C S) 20:40, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone it w:it:Wikipedia:Bar --Vituzzu 10:50, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ru w:ru:Википедия:Форум/Новости Lvova
YDone nl w:nl:Wikipedia:De kroeg Kthoelen
YDone en commons:Commons:Village pump -- DQ (t) (e) 22:10, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en meta:Wikimedia Forum Cbrown1023 talk 20:19, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en wikispecies:Wikispecies:Village Pump Cbrown1023 talk 20:19, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en incubator:Incubator:Community Portal Cbrown1023 talk 20:19, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ka ვიკიპედია:ყავახანა --George M. 05:48, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone zh Village Pump/News Bencmq 08:07, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone es b:es:Wikilibros:Café -- Dferg ☎ talk 10:53, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ca w:ca:Viquipèdia:La taverna/Multimèdia --Ssola 23:08, 30 June 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone sr w:sr:Википедија:Трг/Новости --FiliP ██ 21:50, 1 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone fi w:fi:Wikipedia:Kahvihuone (uutiset) Jafeluv 01:44, 2 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone vi w:vi:Wikipedia:Thảo luận PRENN (talk) 07:38, 2 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ko wikiko-l Kwj2772 (msg) 00:56, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone ko w:ko:위키백과:사랑방/2011년 제26주#이미지 필터에 관한 투표 Kwj2772 (msg) 00:56, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone bg w:bg:Уикипедия:Разговори Spiritia 09:48, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone hr hr:Wikipedija:Kafić SpeedyGonsales 12:22, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone gl gl:Wikipedia:A Taberna (imaxes) Toliño Fala aquí comigo 14:03, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone en Global notifications/requests Dferg
YDone ar ar:ويكيبيديا:الميدان/أخبار Peadara 17:00, 3 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone de w:de:Wikipedia:Kurier#Community-Befragung zum „persönlichen Bildfilter“ vom 12. bis 27. August 2011 Martina Nolte 12:00, 31 July 2011 (UTC)Reply[reply]
YDone si commons-l Pasindu Kavinda  Talk 13:49, 16 August 2011 (UTC)Reply[reply]
hi Wikimediaindia-l
da w:da:Wikipedia:Wikipediajournalen
he w:he:ויקיפדיה:הטילדה_הרביעית
tr w:tr:Vikipedi:Haber
YDone be w:be:Вікіпедыя:Форум Хомелка 12:25, 17 August 2011 (UTC)Reply[reply]