Jump to content

Intercultur 2019

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Intercultur 2019 and the translation is 100% complete.

Intercultur
1 de febrer de 2019 - 28 de febrer de 2019

Benvingut!

Quin és això?: El patrimoni cultural que una part gran de la societat rep del passat és vertebrat a través de la seva llengua. Això és la motivació principal per Intercultur, una competició d'escriptura per fer visible el patrimoni cultural a través de la varietat lingüistica que existeix a la Península ibèrica.

Consisteix en traduir articles existents a les llengües ​​parlades a la Península ibèrica, al final de la competició tots els articles proporcionats en una llengua sola és traduïda a deu. Els articles suggerits són obtinguts del mapatge dut a terme pel Wikipedia Cultural Diversity Observatory, el qual estudia la cobertura intercultural de les Viquipèdies i lluitar contra la desigualtat del coneixement. A cada llengua, els cinc articles refereixen a una dona, un home, un lloc geolocalitzat, un article entre els més visitats i un article amb paraules clau.

Quan?: La competició d'escriptura anirà de 00:01 (UTC de CET+01:00) 1 de febrer de 2018 fins les 23:59 (UTC de CET+01:00) 28 de febrer de 2018. Així que, només la feina feta entre aquestes dates seran incloses en la competició.

Com?: La competició s'ha basat en un sistema de punts KISS: aconsegueixes punts al traduir articles a les llengües següents: aragonès, asturià, basc, català, extremeny, gallec, occità i espanyol. L'objectiu per cada participant és guanyar quant més punts sigui possible. Les regles de puntuació són de la manera següent:

  • +1 punt per cada +1,000 bytes de contingut afegit en qualsevol llengua.
  • +3 punts per cada traducció nova d'un article en qualsevol llengua.

Qui?: Tothom pot participar-hi traduint i escrivint articles. Qualsevol viquipedista amb un compte d'usuari (en qualsevol wiki) pot participar. Per participar és necessari inscriure's a la secció de Participants.

Si ets un editor nou de Viquipèdia, primer de tot, benvingut! Suggerim que consultis la Guia bàsica. Això et farà més fàcil començar a editar! Quan comencis a escriure, el Llibre d'estil hi podria ser d'ajuda. Totes aquestes pàgines estan disponibles en moltes llengües. També, avui dia és molt més fàcil de contribuir a Viquipèdia que abans, ja que no hi has d'aprendre codi! Si us plau, fes un cop d'ull a l'editor visual.
Informació del concurs
Intercultur
Articles
Intercultur
Premis
Intercultur
Participants
Intercultur
Ajuda
Intercultur