Béwara finalisasi Login Kontributor Tunggal/Béwara pribadi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 75% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Acèh • ‎Avañe'ẽ • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎British English • ‎Canadian English • ‎Chavacano de Zamboanga • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎Deutsch (Sie-Form)‎ • ‎Emiliàn • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gaeilge • ‎Hawaiʻi • ‎Kiswahili • ‎Latina • ‎Lëtzebuergesch • ‎Malti • ‎Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Nordfriisk • ‎Piemontèis • ‎Scots • ‎Sunda • ‎Tagalog • ‎Tarifit • ‎Tašlḥiyt/ⵜⴰⵛⵍⵃⵉⵜ • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Võro • ‎Yorùbá • ‎Zazaki • ‎aragonés • ‎arpetan • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎bosanski • ‎brezhoneg • ‎català • ‎dansk • ‎davvisámegiella • ‎dolnoserbski • ‎eesti • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎interlingua • ‎italiano • ‎kurdî • ‎la .lojban. • ‎latviešu • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎srpskohrvatski / српскохрватски • ‎suomi • ‎svenska • ‎íslenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎башҡортса • ‎беларуская • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎буряад • ‎български • ‎къарачай-малкъар • ‎македонски • ‎монгол • ‎русский • ‎српски (ћирилица)‎ • ‎српски / srpski • ‎удмурт • ‎українська • ‎қазақша • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎جهلسری بلوچی • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎ދިވެހިބަސް • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎मैथिली • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ਪੰਜਾਬੀ • ‎ગુજરાતી • ‎ଓଡ଼ିଆ • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎සිංහල • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎ភាសាខ្មែរ • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Akun anjeun bakal diganti ngaran

Bagéa,

Tim developer di Wikimédia keur nyieun sababaraha parobahan kana cara gawé akun, dina tarékah pikeun nyadiakeun paranti anu leuwih hadé pikeun kontributor. Parobahanana bakal ngahijikeun sakabéh ngaran akun anjeun di mana baé ayana, sangkan anjeun bisa kabantu nalika ngédit, sawala, jeung sababaraha paranti lianna. Ieu hartina akunna kudu unik di sakabéh wiki Wikimédia anu aya 900. Baca béwarana pikeun leuwih lengkep.

Hanjakal, akun anjeun bantrok jeung séjén akun anu ngaranna {{subst:PAGENAME}}. Ngarah aranjeun tetep bisa maké wiki Wikimédia, akun anjeun bakal diganti jadi {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. Akun anjeun bakal diganti Agustus 2013, bareng jeung akun lianna.

Akun anjeun bakal tetep bisa dipaké, tapi anjeun kudu maké akun anyar pikeun asup log. Lamun teu panuju kana ngaran akun anu anyar, anjeun bisa ménta diganti deui di Méta atawa ka birokrat lokal pikeun ngaganti ngaran anjeun dina ieu wiki kana landihan anyar saméméh Agustus 2013.

Punten bisi matak riweuh.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation