Jump to content

Anunci de finalització de la identificació única d'usuari

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement and the translation is 100% complete.
Per a una informació actualitzada sobre el progrés d'aquest procés vegeu mw:SUL finalisation.

L'equip tècnic de la Fundació Wikimedia està fent alguns canvis en el funcionament dels comptes, com a part dels esforços endegats per oferir noves i millors eines per als nostres usuaris (com ara les notificacions globals entre projectes). Aquests canvis impliquen que els usuaris tinguin el mateix nom de compte a tot arreu. Això ens permetrà oferir-vos noves funcions per tal de millorar l'edició i les discussions, i permetrà una major flexibilitat en la gestió d'eines d'usuari. Un dels prerequisits és que els comptes d'usuari hauran de ser únics per tots els 900 wikis de Wikimedia.

Malauradament, ara per ara alguns comptes no estan unificats a tots els nostres wikis, sinó que entren en conflicte amb altres usuaris que tenen el mateix nom de compte. Per assegurar que tots aquests usuaris poden seguir utilitzant els wikis de Wikimedia, reanomenarem aquests comptes afegint al final del seu nom "~” seguit del nom del seu wiki. Això es durà a terme l'abril de 2015. Per exemple, un usuari anomenat «Exemple» en el Viccionari en suec que hagi de ser reanomenat passarà a ser «Exemple~svwiktionary».

Tots els comptes continuaran funcionant com abans, i es mantindrà l'acreditació de totes les seves edicions fetes fins el moment. Però els usuaris amb comptes reanomenats (als qui avisarem individualment) hauran d'usar el nou nom de compte en iniciar una sessió.

El reanomenament local d'usuaris ha estat desactivat per prevenir que els comptes globals quedin deslligats amb un reanomenament fer només localment. Si un usuari no es troba a gust amb el nou nom assignat, pot demanar el canvi utilitzant Special:GlobalRenameRequest en el seu wiki local o bé fer una petició a Meta per canviar de nou el seu nom.

Vegeu també