Стратегия/Уикимедианско движение/2017/Актуализации/12 април 2016 г. - Актуализация №13 в стратегическия процес на уикимеданското движение

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Съобщение от Катрин Мар

Това съобщение, „12 април: Актуализация на стратегическия процес на уикимеданското движение (# 13!)“, е изпратено от Катрин Мар на 12 април 2017 г.

Здравейте!

Резюме: Първият цикъл на разговорите за стратегията скоро приключва. Надяваме се, че ще дадете Вашия отговор на този въпрос: „Какво искаме да изградим или постигнем заедно през следващите 15 години?“

Тази фаза е възможност за поява на нови идеи. Следващата фаза е прецизиране на тези идеи за постигане на консенсус по най-важните. Това означава, че ще има още възможности за приноси в бъдеще! Това също така означава, че фокусът на разговора ще се промени. Ако се интересувате от генериране на творчески идеи за бъдещето на проектите ни, сега е момента да споделите какво мислите!

Участието е лесно. Вижте страницата за участие на портала за стратегията в Мета-Уики за повече информация. Открийте онлайн дискусии, местни срещи и проучването на Мета-Уики.

Забележка: С оглед на Пасха и Великденските празници, празнувани от хората по целия свят през седмицата и почивните дни, ние придвижихме крайния ден за този дискусионен цикъл до края на 18 април (23:59 UTC). Това означава, че имате още няколко дни, за да споделите своите идеи - големи и малки - за бъдещето на Уикимедия.

След като този дискусионен цикъл приключи следващата седмица, ще събираме общите теми от всички глобални дискусии и ще ги публикуваме на Meta-Уики. Това включва разговори от уикита, срещи с експерти, дискусии във филиали и всяко друго място, което сме документирали.

Следващата фаза на дискусията ще започне от 1 май. Ще работим заедно за да дадем приоритет на тематичните изявления. Повече информация за този цикъл е достъпна на Мета-Уики, а ние ще споделим повече, когато цикълът започне.

През последните няколко седмици вече видях и чух някои фантастични идеи от първия ни дискусионен цикъл. Очаквам с нетърпение да видя какви идеи ще се появят в последните дни на цикъла!

Un cordial saludo (В превод от испански: „С най-добри пожелания“),
Катрин