Стратегия/Уикимедианско движение/2017/Актуализации/Първоначален преглед на съобщенията

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia movement/2017/Updates/Initial announcements review and the translation is 100% complete.

Преглед на първоначалните актуализации по процеса за стратегия на уикимедианското движение

Движението на Уикимедия започва дискусия на стратегия в цялото движение - процес, който ще продължи през цялата 2017 г. 15 години уикимедианците работиха заедно, за да изградят най-големия ресурс на свободно познание в човешката история. През това време, ние израснахме от малка група от редактори до разнообразна мрежа от редактори, разработчици, партньори, читатели, дарители и партньори. Днес ние вече сме много повече от група уеб сайтове. Ние се превърнахме в движение с ценности и силна визия: цялото познание за всички хора. Като движение, ние имаме възможност да решим накъде да вървим оттук нататък.

Тази дискусия за стратегия на движението ще се съсредоточи върху бъдещето на движението ни: накъде искаме да вървим заедно, и това, което искаме да постигнем. Надяваме се да изработим цялостен процес, в който да има място за всички: редактори, лидери на общността, партньори, разработчици, читатели, дарители, технологични платформи, институционални партньори, както и хора, които все още не сме достигнали. Ще има множество начини да се включите включително в уики, в лични пространства, както и лични срещи. Сърдечно Ви каним да се присъедините и да изразите своето мнение.

Непосредствената цел е да имаме стратегическа посока по времето на Уикимания 2017, за да оформим дискусия за това как можем да работим заедно към тази стратегическа насока.

Редовните актуализации се изпращат до пощенския списък Wikimedia-l и се публикуват на Мета-Уики. Започвайки с това съобщение, месечните прегледи актуализациите също така ще бъдат изпращани на тази страница. Регистрирайте се за да получавате бъдещи съобщения и месечни акценти от актуализациите по стратегията на потребителската си беседа.

Ето преглед на актуализациите, изпратени до този момент:

Допълнителелна информация за стратегията на движението е на разположение на портала на Мета-Уики за стратегията на уикимедианското движение 2017.

Публикувано чрез MediaWiki message delivery от името на Фондация Уикимедия 20:30, 15 февруари 2017 г. (UTC) • Please help translate to your languageПолучаване на помощ