Стратегия/Уикимедианско движение/2017/Актуализации/Преглед №2 на актуализацииите по стратегическия процес на уикимеданското движение

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Преглед №2 на актуализациите в стратегическия процес на уикимеданското движение

Бележка: Извинявам се за кръстосаното публикуване и изпращане на английски език. Това съобщение е достъпно за превод на Мета-Уики.

Както споменахме миналия месец, уикимедианското движение започва дискусия за стратегията в цялото движение; процес, който ще продължи през 2017 г. Дискусията ще се съсредоточи върху бъдещето на движението ни: накъде искаме да вървим заедно и какво искаме да постигнем.

Редовните актуализации се изпращат до пощенския списък на Wikimedia-l и се публикуват на Мета-Уики. Всеки месец също така изпращаме прегледи на тези актуализации на тази страница. Регистрирайте се да получавате бъдещите съобщения и месечни акценти по актуализациите на стратегията на Вашата потребителска беседа.

Ето преглед на актуализациите, които бяха изпратени след посланието ни миналия месец:

Повече информация за стратегията на движението е на разположение на портала на Мета-Уики 2017.

Публикувано с MediaWiki message delivery от името на Фондация Уикимедия, 19:46, 9 март 2017 г. (UTC) • Please help translate to your languageПолучаване на помощ