Jump to content

Template:Community Wishlist Survey/Resources/Cards/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/Resources/Cards and the translation is 100% complete.
Како да помогнете
Можете да правите и други работи освен поднесување на предлози и гласање
Како да направите добар предлог
Ова се совети за добар предлог
Погледајте ги минатите испитувања
Дознајте повеќе за тоа што имаме направено за вас
Дознајте кои сме
Прочитајте за нашата екипа и како работиме