Jump to content

Template:Community Wishlist Survey/section-survey-explained/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/section-survey-explained and the translation is 100% complete.
 

Het Community Tech team van de Wikimedia Foundation is gefocust op wat een actieve Wikimedia gebruiker nodig heeft voor het werk beter te kunnen doen et onder meer de diverse hulpmiddelen. De projecten worden voornamelijk bepaald door de jaarlijkse enquête waar een wensenlijst wordt opgesteld door de Wikimedia gemeenschap.

Eens per jaar kunnen actieve Wikimedia bewerkers voorstellen indienen voor functies en verbeteringen waarvan u vindt dat ons team er aan moet werken. Na twee weken kunt u stemmen op de ideeën waar u het meest in bent geïnteresseerd.

Wanneer de enquête is afgesloten zal het Community Tech team kiezen aan welke voorstellen wordt gewerkt. Voorstellen worden geselecteerd op basis van de volgende criteria: populariteit (bijv. aantal stemmen), grootte en afbakening van het project, niveau van technische haalbaarheid, risico's en benodigdheden en potentiële conflicten met andere teams. Sommige wensen worden behandeld door vrijwillige ontwikkelaars en andere ontwikkelteams.

Deze enquête is ontwikkeld door Wikimedia Duitsland Technische wensen team, die ook een wensenlijstenquête op de Duitse Wikipedia houden. Het internationale verlanglijstproces wordt ondersteund door het Community Relations Specialists team.