Template:Mass message userpage/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Mass message userpage and the translation is 100% complete.

Detta konto tillhandahålls av MediaWikis tillägget m:MassMessage och levererar meddelanden till användare som begärt det. Alla användare med rättigheten 'massmessage' kan skicka sådana meddelanden via Special:MassMessage på en lokal wiki. Meddelanden kan också sändas från Meta-Wiki till vilken wiki som helst.

Det används också av tillägget TranslationNotifications för att leverera meddelanden till diskussionssidor efter översättarnas inställningar.

Konsultera någon av massmeddelande-loggarna för att granska tidigare leveranser av massmeddelanden. Globala leveranser återfinns på loggen på Meta medan lokala leveranser finns på respektive wikis lokala logg.

För att snabbt se vem som skickat ett visst meddelande finns en dold kommentar i wikikällkoden som talar om vem som skickat meddelandet, vilken wiki de skickade det ifrån och vilken input-list som användes. Om du inte vill få några meddelanden så lägg till din användardiskussionssida till Category:Opted-out of message delivery.

Trots att denna användare har roboträttigheter markerar den bara sina redigeringar när den lämnar meddelanden på användares diskussionssidor.

Se även