Jump to content

Template:News draft/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:News draft and the translation is 100% complete.

Преводни администратори: НЕ означувајте ја оваа страница за преведување додека сè уште е нацрт.

Содржината на овој билтен е упростена преда да биде означена за преведување, и нејзиното означување за преведување им ја зголемува работата на преведувачите. Ви благодариме!

Template documentation