Template:Usurpation requested/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gĩkũyũ • ‎Kapampangan • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎Кыргызча • ‎башҡортса • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ಕನ್ನಡ • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

You can use this template to notify users about usurpation requests.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Verzoek voor overname

Hallo, Usurpation requested. Een verzoek is gemaakt via SRUC (metawiki) om uw gebruikersnaam "over te nemen", omdat een andere gebruiker het graag zou gebruiken om te bewerken.

Als u geen bezwaar maakt tegen het hernoemen van uw gebruikersnaam naar iets anders om de huidige naam beschikbaar te maken voor de andere gebruiker, log dan in en plaats een reactie waarin u dit vermeldt (u mag ons ook vertellen naar welke naam u verandert of we bieden u een algemene aan) of gebruik Special:Global|RenameRequest.

Als u niks doet, dan kan het verzoek snel worden vervuld en dan zal uw account naar een algemene gebruikersnaam verplaatst worden. U kunt verzoeken dat deze verplaatst naar een nieuwe gebruikersnaam naar keuze op elk ogenblik.

Als u bezwaar heeft tegen het hernoemen, log dan alstublieft in en bewerk deze pagina duidelijk verklarend dat u bezwaar heeft tegen de overname. Elk bezwaar aan uw kant zal overname voorkomen.

Merk alstublieft op dat zelfs wanneer je huidige gebruikersnaam overgenomen wordt, kunt u nog steeds bewerken en uw gegevens zullen niet verloren raken; uw voorkeuren, volglijst en andere gebruikersinstellingen zullen worden overgedragen naar de nieuwe gebruikersnaam.

Dank u voor uw tijd.