Jump to content

Template:Usurpation requested/sl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Prošnja za prevzem uporabniškega imena

Pozdravljeni, Usurpation requested. Prek mehanizma SRUC v Meta-Wikiju je bila vložena prošnja za prevzem uporabniškega imena, ker želi z njim urejati drug urejevalec.

Če vašemu preimenovanju ne nasprotujete, vas prosimo, da se prijavite in odgovorite, da se s preimenovanjem vašega uporabniškega računa strinjate (lahko nam tudi poveste, katero novo uporabniško ime si želite), ali pa uporabite Special:GlobalRenameRequest.

Če ne boste storili ničesar, bo prošnja kmalu izpolnjena in bo vaš uporabniški račun preimenovan z generičnim uporabniškim imenom. Kadar koli lahko zaprosite za ponovno preimenovanje uporabniškega računa.

Če preimenovanju nasprotujete, vas prosimo, da se prijavite in na tej strani izrazite nestrinjanje s prevzemom. Kakršno koli nasprotovanje bo preprečilo prevzem vašega uporabniškega imena.

Tudi če bo vaše trenutno uporabniško ime preneseno na drugega uporabnika, boste Wikipedijo lahko še naprej urejali in podatki se ne bodo izgubili; vaše nastavitve, spisek nadzorov in druge uporabniške nastavitve bodo preneseni na novo uporabniško ime.

Hvala vam za vaš čas.