Jump to content

Предлошка:Предизвик „Вики за човекови права“ 2021 - заглавие

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:WikiForHumanRights Challenge 2021 header and the translation is 100% complete.
Предизвик „Вики за човекови права“
Право на здрава животна средина

Пишувајте за човековите права, здравата животна средина и разновидните заедници засегнати од овие проблеми ширум светот!

Дома си е дома :) Прочитајте повеќе за подохот! Спремни да освоите награда? Дознајте повеќе за нашите партнери Следете ги бројките .. {{{imge_exp_text7}}} Следете ги бројките .. Следете ги последните новости..
Почетна Повик за дејство Награди Список на статии Учесници Настани на заедниците Разговор Дневник