Training modules/dashboard/slides/10802-get-started-by-getting-started/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10802-get-started-by-getting-started and the translation is 100% complete.

Filloni duke praktikuar!

Mënyra më e mirë për të mësuar se si të redaktoni Wikipedia-n është thjesht të filloni nga puna.

Nëse dëshironi, mund ta hapni Wikipedia-n në një dritare tjetër të shfletuesit tani dhe të ndiqni së bashku shembullin e ushtrimeve.

Videoja më poshtë i referohet butonit "Ruaj". Teksti për këtë buton është azhurnuar që të lexojë "Publiko".

Butoni për redaktim