Training modules/dashboard/slides/10806-about-sandboxes/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10806-about-sandboxes and the translation is 100% complete.

Rreth livadhit personal

"Livadhi personal" është faqja juaj personale në wiki ku mund të praktikoni redaktimin, të planifikoni e të hartoni artikuj ose thjesht të eksperimentoni. Pa ndikuar në artikullin "hapësira kryesore" në Wikipedia, ne i quajmë artikuj të drejtpërdrejtë.

Njerëzit mund ta shohin livadhin tuaj personal, prandaj është e rëndësishme që përmbajtja që vendosni atje të mos jetë diçka që nuk dëshironi ta shohin njerëzit. Kjo gjithashtu do të thotë që ju nuk duhet të kopjoni dhe ngjisni gjëra që mund të shkelin rregullat e të drejtës së autorit. Por, nëse doni të shkruani një draft ose të filloni formatimin, livadhi personal është një vend i shkëlqyeshëm për këtë.

Për të shkuar në faqen tuaj të parazgjedhur të livadhit, thjesht klikoni në lidhjen "livadhi personal", e cila mund të gjendet në krye djathtas sa herë që të jeni të regjistruar.

Shkoni tek livadhi personal dhe praktikoni!