Training modules/dashboard/slides/11114-how-to-use-elsewhere/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11114-how-to-use-elsewhere and the translation is 100% complete.

Si i përdorni imazhet diku tjetër?

Punimet në Commons nuk janë ekskluzivisht për Wikipedia. Mund të përdorni imazhet tuaja të Commons edhe në projekte të tjera.

Sigurohuni që të kontrolloni kufizimet e të drejtës së autorit për imazhin që dëshironi të përdorni. Shumica do të specifikojnë kërkesat për përdorimin e imazhit, të tilla si lidhja përsëri me burimin dhe dhënia e atributit të duhur (kredisë) personit që krijoi veprën. Disa nuk do të kenë asnjë kufizim fare.