Jump to content

Translation requests/WMF/Fundraising pages/Δωρεά

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (eu) (fr) (gl) (hu) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sl) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (ur) (vi) (wa) (zh) edit


Φανταστείτε ένα κόσμο όπου κάθε άτομο έχει ελεύθερη πρόσβαση
στο σύνολο της ανθρώπινης γνώσης. Αυτό είναι που κάνουμε.

Και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.

 

Το Ίδρυμα Wikimedia είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την προσφορά ελεύθερης γνώσης σε κάθε άτομο στον κόσμο. Για να επιτύχει αυτό τον σκοπό, μέσω της συντήρησης, ανάπτυξης και διανομής ελεύθερου περιεχομένου, το Wikimedia βασίζεται σε δωρεές από το κοινό για την λειτουργία βασισμένων σε wiki εγχειρημάτων.

Το Wikimedia προσφέρει υπολογιστικούς και δικτυακούς πόρους για την δημιουργία και διανομή πολλών έργων αναφοράς που περιλαμβάνουν τα Wikipedia, Wiktionary, Wikiquote, Wikibooks, Wikinews, Wikisource και τα Wikimedia Commons. Το περιεχόμενο αυτών των εγχειρημάτων προσφέρεται στο κοινό δωρεάν.

Πως θα βοηθήσει η δωρεά σας

Όλοι οι ιστότοποί μας δεν έχουν διαφημίσεις. Οι επισκέπτες δεν χρεώνονται για να επεξεργαστούν, διαβάσουν οι χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο. Βασιζόμαστε αποκλειστικά σε δωρεές για να χρηματοδοτήσουμε τα εγχειρήματά μας. Η χωρίς προηγούμενο αύξηση σε επισκεψιμότητα και περιεχόμενο απαιτεί τακτικές αλλαγές υλικού για να προληφθούν διακοπές της παροχής χωρίς να θυσιαστεί η λειτουργικότητα. Άλλα έξοδα περιλαμβάνουν το εύρος ζώνης δικτύου, χώρος συστέγασης σε δικτυακό κέντρο, αγορά των ονομάτων domain του Wikimedia, χορηγία σε συγκεκριμένα έργα ανάπτυξης λογισμικού, και περιστασιακά έξοδα μετακινήσων.

Δείτε τον Προυπολογισμό 2005 όπου υπάρχουν λεπτομέρειες για το που θα πάνε τα χρήματα, και τις παραγγελίες υλικού για λεπτομέρειες των υλικών που παραγγείλαμε έπειτα από την τελευταία εξόρμηση για αναζήτηση πόρων.

Το Ίδρυμα Wikimedia επίσης χρειάζεται χρηματοδότηση για να συνεχίσει στην πρωτοποριακή θέση έρευνας στο πεδίο της συνεργατικής δημιουργίας περιεχομένου. Επιπρόσθετα, αναζητούμε χορηγίες για να χρηματοδοτήσουμε την ετοιμασία και διανομή περιεχομένου του Wikimedia σε περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Κάθε δωρεά μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις δωρεές στο Ίδρυμα Wikimedia, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόποι δωρεάς

Το Ίδρυμα Wikimedia έχει καθεστώς 501(c)(3) έκπτωσης φόρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δωρεές και από άλλες χώρες μπορεί επίσης να δικαιούνται έκπτωσης φόρου. Δείτε έκπτωση φόρου για δωρεές για πληροφορίες.

Δικτυακά/Πιστωτική κάρτα

Δωρίστε δικτυακά μέσω της PayPal ή της MoneyBookers χρησιμοποιώντας τις εύκολες φόρμες που συνδέονται παρακάτω. Το όνομα του λογαριασμού μας γι'αυτά είναι donation@wikipedia.org. Η PayPal επιτρέπει εφ'έπαξ, μηνιαία και ετήσια επιλογή (ακύρωση μιας συνδρομής).

<html> <img src="http://wikimediafoundation.org/upload/7/78/Credit_cards.png" alt="Visa, MasterCard, Discover, American Express, eCheck" /> </html>

Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στην PayPal account για να κάνετε μια εφ'άπαξ δωρεά σ'εμάς μέσω αυτής της υπηρεσίας.

Δωρίστε σε δολλάρια ΗΠΑ:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια

Δωρίστε σε Λίρες Αγγλίας:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια

Δωρίστε σε δολλάρια Καναδά:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια
Δωρίστε σε δολλάρια Αυστραλίας:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια
Δωρίστε σε Ευρώ:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια

Δωρίστε σε Γιέν Ιαπωνίας:
Εφ' άπαξ - Μηνιαία - Ετήσια

<html>

<a href="http://www.moneybookers.com/app/?rid=312838/" target="_blank"><img style="border-width: 1px; border-color: #8B8583;" src="http://www.moneybookers.com/images/banners/88_en_intl.gif" width="88" height="31" border="0" alt="MoneyBookers" /></a>

</html>

Κατά τον Μάρτιο 2005, η MoneyBookers δέχεται 27 νομίσματα: Ευρώ, Αγγλική λίρα, Βουλγαρικό Λέβ, δολλάριο ΗΠΑ, δολλάριο Αυστραλίας, δολλάριο Καναδά, κορώνα Τσεχίας, κορώνα Δανίας, κορώνα Εσθονίας, δολλάριπ Χονγκ Κονγκ, φιορίνι Ουγγαρίας, σεκέλ Ισραήλ, γιέν Ιαπωνίας, λατς Λεττονίας, Ρινκιτ Μαλαιδίας, νέο δολλάριο Ταϊβάν, δολλάριο Νέας Ζηλανδίας, Νορβηγική κορώνα, Πολωνικό ζλότυ, δολλάριο Σιγκαπούρης, Σλοβακικές κορώνες, Σλοβενικό τόλαρ, ραντ Νόρτιας Αφρικής, γουόν Νότιας Κορέας, κορώνα Σουηδίας, Ελβετικό φράγκο και μπαχτ Ταϊλάνδης. Στις περισσότερες περιπώσεις, τα έξοδα της MoneyBookers' είναι λιγότερα από της PayPal.

Ταχυδρομείο

Μπορείτε να στείλετε δωρεές στο Wikimedia με κανονικό ταχυδρομείο στην παρακάτω διεύθυνση:

Wikimedia Foundation Inc.
200 2nd Ave. South #358
St. Petersburg, FL 33701-4313

Αν στέλνετε δωρεές από εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, παρακαλούμε να θυμάστε ότι διεθνές έμβασμα ή επιταγή πληρωτέα σε τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειων εκτιμάται ιδιαίτερα, για την αποφυγή εξόδων είσπραξης. Η αποστολή αλλοδαπής επιταγής (ή οποιουδήποτε είδους εμβάσματος από τράπεζα εκτός Ηνωμένων Πολιτειών) μπορεί να περιλαμβάνει έξοδα είσπραξης πάνω από $50. Διεθνή ταχυδρομικά εμβάσματα πληρωτέα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι διαθέσιμα στα ταχυδρομεία πολλών χωρών και μπορούν να σιγουρέψουν ότι ολόκληρο το ποσό της δωρεάς σας θα πάει στο Wikimedia. Παρακαλούμε μην στέλνετε χαρτονομίσματα μέσω του ταχυδρομείου.

Μεταφορές χρημάτων

Το Ίδρυμα Wikimedia έχει τραπεζικό λογαριασμο στην Dexia του Βελγίου όπου μπορεί να δεχτεί μεταφορές χρημάτων.

Κάτοχος λογαριαμού: Wikimedia Foundation
Στοιχεία τράπεζας: Dexia bank - Pachecolaan 44 - 1000 Bruxelles - Belgium
IBAN: BE43 0689 9999 9501
BIC (swift code): GKCCBEBB

Αποκήρυξη: Παρακαλούμε σημειώστε ότι τίποτε σε αυτή την σελίδα ούτε οποιοσδήποτε σύνδεσμος σε κάποιο ιστότοπο του Wikimedia που συνδέει προς αυτή την σελίδα, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί πλεύρισμα για να κάνετε μια δωρεά.

Αγορά προϊόντων

Προϊόντα Wikipedia στο Cafe Press: 20% από τις τιμές καταλόγου για κάθε αντικείμενο που αγοράζεται πηγαίνει στο Ίδρυμα Wikimedia.

Προηγούμενη εξόρμηση για πόρους

  • Η τελευταία εξόρμηση για εύρεση πόρων συνοψίζεται εδώ: Fund drives/2005/Q3 (καλοκαίρι 2005)
  • Fund drives/2005/Q1 (περιλαμβάνει πλήρεις λίστες δωρητών) (άνοιξη 2005)