Jump to content

Translation requests/WMF/Fundraising pages/Donatius

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (eu) (fr) (gl) (hu) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sl) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (ur) (vi) (wa) (zh) edit


Imagineu un món on totes les persones tinguessin lliure accés
a tot el coneixement humà. Això és el que estem fent.

I necessitem la vostra ajuda.

 

La Fundació Wikimedia és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu oferir el lliure coneixement a totes les persones del món. Assolint aquest objectiu a través del manteniment, el desenvolupament i la distribució de contingut lliure, Wikimedia depèn de donatius públics per a fer funcionar els seus projectes basats en wikis.

Wikimedia ofereix recursos de computació i xarxes per a crear i distribuir diversos treballs de referència com Viquipèdia, Viccionari, Wikiquote, Viquillibres, Wikinews en anglès, Wikisource i els Wikimedia Commons. El contingut d'aquests projectes s'ofereix a tothom de manera lliure.

Com ajuden els vostres donatius

Cap dels nostres llocs web té publicitat. Els visitants no han de pagar per editar, llegir o fer servir els continguts. Per això depenem exclusivament de les donacions per a finançar els nostres projectes. El nostre creixement sense precedents de visites i nous continguts fa necessari que actualitzem els equips periòdicament, per a prevenir fallades del sistema, sense perdre la funcionalitat. També hi ha altres despeses com l'ample de banda, el lloguer d'un espai físic per a ubicar els equips, la compra dels dominis per als projectes, les feines específiques de desenvolupament de programari, i ocasionalment, les despeses en viatges de representació.

Podeu veure al nostre Pressupost 2005 els detalls de la utilització dels diners donats, i a Compra d'equips i servidors podeu veure els detalls de l'adquisició d'equips, en base als resultats de la darrera campanya de recollida de fons.

La Fundació Wikimedia també necessita fons per a continuar la seva funció pionera de l'exploració en el camp de la creació col.laborativa de continguts. A més estem intentant aconseguir donacions per a finançar la preparació i distribució de continguts de Wikimedia en llocs on no hi hagi accés a internet. Cada donació és important. Si teniu cap pregunta sobre les donacions o la Fundació Wikimedia, si us plau esciviu-nos

Com fer els Donatius

Els donatius tenen deduccions fiscals als Estats Units de Nordamèrica.
Els donatius poden ser deduïbles segons el país. Vegeu deducció d'impostos.

En línia

Donatius segurs en línia amb PayPal o MoneyBookers fent servir els senzills formularis que hi ha als enllaços que trobareu a continuació.

Els donatius fets en un únic pagament no necessiten un compte a PayPal

PayPal

Correu Postal

Podeu fer el donatiu a través del correu regular a la següent adreça de Wikimedia:

Wikimedia Foundation Inc.
200 2nd Ave. South #358
St. Petersburg, FL 33701-4313

Si feu el donatiu des de fora dels Estats Units de Nordamèrica, si us plau feu servir una ordre monetària internacional o un xec pagable a qualsevol banc dels E.U.A., per evitar les despeses bancàries. Enviant un xec estranger (o qualsevol altre taló d'un banc no present als E.U.A.) comportarà unes despeses bancàries en superar els $50.

Les ordres de pagament de diners, pagables als E.U.A. estan disponibles a les oficines postals de molts països, i us assegurareu que el vostre donatiu arribarà a Wikimedia.

No envieu monedes per correu.

Transferència monetària

La Fundació Wikimedia té un compte al Dexia Bank a Bèlgica que accepta transferències bancàries.

Titular del compte: Wikimedia Foundation
Banc: Dexia bank - Pachecolaan 44 - 1000 Brussel - Belgium
IBAN: BE43 0689 9999 9501
BIC (swift code): GKCCBEBB

Avís: Si us plau, teniu en compte que ni aquesta pàgina ni cap enllaç en qualsevol lloc de Wikimedia enllaçant a aquesta pàgina es considerarà la sol.licitud per a fer un donatiu.


Compra de Productes Wikimedia

Productes Wikipedia a Cafe Press: el 20% del preu de la llista per a cada producte va destinat a la Fundació Wikimedia.

Darreres campanyes