Translation requests/WMF/Give the gift of knowledge/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

This is a closed translation request.

Wikimedia Foundations ordförande Florence Devouard

Wikipedia tar klivet in i 2007 som en av de 10 mest besökta sidorna i världen - ett fantastiskt bevis på vår framgång.

Framgången föder ansvar och medför nya utmaningar. När vi planerar framtiden för Wikipedia och alla de övriga av Wikimedias projekt, är de två för närvarande viktigaste målen i varje projekt dels materialets kvalitet och dels projektens uthållighet på lång sikt.

För att uppnå dessa mål behöver vi göra en hel del - därför ber jag om din hjälp. Under de kommande åren förväntar sig Wikimedia Foundation drastiskt ökade utgifter för ökande trafik, med motsvarande ökande krav på servrar och teknisk kapacitet. Det krävs även medel för att kunna anställa ny personal på organisatorisk nivå, för att förbättra vår mjukvara och för att utveckla bättre metoder för att säkra högkvalitativt material. Allt detta medan vi strävar mot vårt mål att skänka fritt tillgänglig kunskap till alla.

Hittills har våra besökare och användare varit generösa, och frivilliga bidrag har hållit oss igång under våra tre första år. Vår senaste ekonomiska rapport redovisar hur vi använt de många donationer vi har emottagit. Eftersom vi behöver fler bidrag för att hålla projekten igång och ge dem möjlighet att växa ber jag dig att ge en gåva och stödja Wikimeda Foundation. Om du gör det, gör du en investering i Wikipedia och alla våra andra besläktade projekt, och du hjälper till med att se till att dessa resurser förblir tillgängliga och meningsfulla när vårt universum av användare växer.

Florence Devouard
Ordförande i Wikimedia Foundation - december 2006