Jump to content

Translation requests/WMF/Home/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

This home page translation is outdated and requires a complete refresh (Latest translated version available).

Pagina principală

[edit]

Imaginaţi-vă o lume în care fiecare fiinţă umană poate participa liber la totalitatea cunoştinţelor umane. Aceasta este promisiunea noastră.
Şi avem nevoie de ajutorul vostru. Vă rugăm să susţineţi Fundaţia Wikimedia donând azi.

Blogul Wikimedia

[edit]

Citiţi ultimele ştiri şi informaţii despre Fundaţia Wikimedia.

Solicităm susţinerea Dvs.

[edit]

Fundaţia Wikimedia se bazează în cea mai mare parte pe susţinerea generoasă a utilizatorilor. Vă rugăm să vă gândiţi la o donaţie, fie de timp, bani sau echipament de calcul. Pagina binefăcătorilor noştri este dedicată unora dintre companiile sau persoanele care ne ajută să ne desfăşurăm activităţile din cadrul Wikimedia. Fundaţia Wikimedia nu aprobă neapărat activităţile întreprinderilor care o ajută.

Fundaţia Wikimedia are un regim de societate fără scop lucrativ şi donaţiile sunt scutite de impozit în Statele Unite ale Americii. Donaţii din alte ţări ar putea fi şi ele scutite de impozite. Vedeţi scutirea de impozite a donaţiilor pentru detalii. Vă rugăm să consultaţi pagina noastră de donaţii pentru detalii asupra modului în care puteţi face donaţii prin PayPal, MoneyBookers, mandat poştal sau transfer bancar. Vă rugăm să ne contactaţi pentru orice alt fel de donaţie.

Ştiaţi că?

[edit]

Ştiaţi că Wikimedia Commons este o bază de date care conţine peste 43.000.000 de fişiere multimedia?

Brianna Laugher, o voluntară a Wikimedia, vă prezintă Wikimedia Commons:

Bine aţi venit la Wikimedia Commons.

Înfiinţată cu doar trei ani în urmă, ca un mod de a încărca aceeaşi imagine pentru 200 de wiki diferite, Wikimedia Commons a început ca o bancă de date centrală, având rolul de a uşura viaţa pentru editori. De atunci s-a dezvoltat în mod rapid, ajungând să fie o comunitate multilinguă de fotografi, ilustratori, specialişti în operaţii de scanare, tehnicieni audio, tranducători, organizatori şi adnotatori. Detalii...

Despre Fundaţie

[edit]

Consiliul de Administraţie al Fundaţiei Wikimedia este entitatea care deţine autoritatea deplină în cadrul Fundaţiei şi este împuternicit să dirijeze activităţile Fundaţiei. Statutele Fundaţiei (în limba engleză) pot fi consultate la pagina Wikimedia Foundation bylaws. Alte politici stabilite de Consiliul de Administraţie pot fi găsite la pagina politici.

Fundaţia gestionează bugetul, care acoperă în primul rând cheltuielile pentru echipamentul de calcul şi pentru hosting web. Alte costuri cuprind cheltuielile pentru plata personalului necesar pentru a asigura desfăşurarea proiectelor Wikimedia, deşi majoritatea colaboratorilor noştri sunt voluntari. Acest sit cuprinde o listă de note ale şedinţelor Consiliului de Administraţie.

Ultimele decizii ale Consiliului pot fi găsite la pagina decizii.

Ultimele ştiri

[edit]

Consultaţi şi evenimente curente pentru informaţii suplimentare.

Template:OurProjects-ro


Politica noastră de confidenţialitate: În momentul în care consultaţi siturile proiectelor Wikimedia, nu reţinem alte informaţii decât cele care sunt reţinute în mod tipic de jurnalele serverelor. Dacă contribuiţi la proiectele Wikimedia, faceţi public orice cuvând pe care îl scrieţi sau pe care îl introduceţi în sistem. Trebuie să consideraţi că orice scrieţi va fi păstrat pentru o durată indefinită. Aceasta include articole, pagini de utilizator, pagini de discuţii şi alte pagini de pe siturile proiectelor din cadrul Wikimedia. Consultaţi politica de confidenţialitate pentru detalii complete.